Hjertetransplantationen, der løste en mordgåde!!

Skrevet d. 30-9-2016 14:10:06 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Smuk og gribende historie"Til sidst er her endnu et rystende og utroligt eksempel fra litteraturen om personlighedsændringer efter hjertetransplantationer. I dette eksempel fik en otte-årig pige et hjerte fra en ti-årig pige. Men efter transplationen, begyndte den unge pige at have levende mareridt om en angriber, og om en pige, der blev myrdet. Bekymret for sin unge datter, tog moren hende til en psykiater, som blev overbevist om, at mareridtets detaljeringsgrad betød, at der var tale om et reelt minde. Psykiateren anbefalede, at de kontaktede politiet. De opdagede derigennem, at pigens hjertedonor var blevet myrdet. Ifølge litteraturen, var pigens drømme så detaljerede og præcise, at hun kunne beskrive både mordet og morderen så nøjagtig, at politiet var i stand til at pågribe og dømme morderen.

En utrolig historie, som får én til at spekulere over, hvor meget intelligens og specificitet hjertet og dets hukommelse egentlig har."

(oversat fra 'mBraining -usingyour multiple brains to do cool stuff' af G. Soosalu og M. Oka)


Du er hjertelig velkommen;-)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.