HVORDAN GÅR DET?

Skrevet d. 21-4-2019 17:13:53 af Kirsten Øvlisen - Psykoterapeut, Parterapeut

Der er forsket i at og gamle filosoffer har gået sig til mange spændende tanker - som Søren Kierkegaard har udtalt: Jeg går mig til mit daglige velbefindende.....og jeg har gået mig til mine bedste tanker" desuden har han også gået de tungeste tanker væk.


Jeg er optaget af, at gøre noget aktivt istedet for at lade tankerne styrer passivtieten. Ofte kommer mennesker i terapi, når de får handlet for lidt på det, de ønsker kunne være anderledes. 


Så længe vi tror livet bliver bedre, når vores partner, vores far eller en anden ændrer sig - eller anerkender os - tager vi ikke rigtigt ansvar for vores eget liv. Og jo, det kunne være rart at blive anerkendt, men hvad hvis vi aldrig bliver det? Skal det så forhindrer dig i, at få det bedste ud af DIT liv.


På en måde svømmer vi mod strømmen.


Vi svømmer mod strømmen, når vi hele tiden sætter vores lid til, at andre skal ændre sig. Det er meget bedre at begynde at gå i sin egen retning. Og har man helt glemt, hvad man har lyst til, når man piller "de uforanderlige" ud af ligningen - så begynd at gå. 


Du skal muligvis gå en halv time, før dit sind er klar til dine tanker, til dig og til det du kunne have lyst til. Du skal først ha¨ de ting, der plejer at snurre i ring - snurret ud. 


Måske du kunne gå ud af påsken - og begynde at spire gode nye tanker for dig og om dig.


Gå fremad - i stedet for at svømme mod strømmen


God tur og kæmpe påskekram og husk alle de skønne muligheder der er i dig 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.