Frøer og os mennesker

Skrevet d. 2-12-2016 12:05:03 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Stress er ikke en sygdom; MEN kan blive det og meget mere - og ende helt fatalt.

Stress er først og fremmest en reaktion fra dit fysiske og psykiske system.

Hvis systemet længe har forsøgt at påkalde sig din opmærksomhed, - og hvor du ligeså længe har tilsidesat de mange impulser og signaler i loyalitet over for fx dit job, din familie og dine mange opgaver.

Så mærker du (måske) nu, hvordan du ligner frøen i gryden.


 Historien om frøen: 

Når en frø kommes ned i en gryde med vand - der gradvis varmes op - forsøger den ikke at slippe væk. For frøen har det rigtigt dejligt i det lune vand. Den opdager faktisk ikke, at det er blevet nærmest kogende – før det er for sent, og den dør. Satte man frøen ned i kogende vand fra starten, ville den kæmpe for livet og forsøge at springe væk.

 

På samme måde kan vi mennesker blive og være blinde overfor ændringer i omgivelserne.

- og specielt i dagens moderne samfund, hvor flertallet træder rundt i ”hamsterhjulet” for at følge med strømmen, pligterne, ”skal-gøremålene”, kravene, forventningerne og ikke får stoppet op og mærket efter bl.a. egne værdier mens tid er.

 


Så mit råd er lyt til, hvad dit hjerte, din krop og din sjæl fortæller dig hver dag, hele tiden og altid. Lev nu, vær nu’et og NYD livet.

 

Varme og hjertelige ønsker til dig fra mig om en GLAD weekend i stearinlysenes skær.


Du er hjertelig velkommen;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.