Forebyg skilsmisse

Skrevet d. 11-11-2014 11:33:54 af Liselotte Holm - Coach

Viste du at for manden er kvinden nr. 1, børn nr. 2, og derefter er det arbejde, de to sidste kan godt veksle en gang imellem men kvinden er stadig nr. 1.

For kvinden er det noget ganske andet, der er det børnene der er nr. 1, manden nr. 2 og arbejdet kommer derefter. Det er generelt kvinden der bringer en skilsmisse på banen eller tager initiativ til at ville skilles. Manden tænker det kun. Kvinden går hele vejen og fortæller gerne veninderne om det før hun siger det til sin mand. 

Det er oftest manden der holder gang i sexlivet, og tager initiativet til sex. Kvinden der finder på forskellige fysiske årsager til at det ikke skal være lige nu. På trods af hun praler med at kan multi taske. Kvinden mangler et filter til at se en ting af gangen og i et større perspektiv. Sex og drømme er limen i et parforhold. At sexlivet holder gang i parforholdet, og når parforholdet fungerer er børnene lykkelige og hjemmet stabilt. 

Så kan det godt være at de kære mænd skal lære at forføre mere tydeligt, romantisk og være mere bevidste i deres maskulinintet, men så skal vi også modtage dem, være nærværende og tilstede i nuet. 

Istedet for at kvinderne bruger tid på meditation, mindfullnes, og fitness, mens mændende køre strandvejen tynd i stramt trico og er mere i fitnesscenteret end hjemme og hygge sig med familien. Det er symtomerne på et sexliv der skal have et boost, hvor manden og kvinden skal lære og være mere bevidst om deres roller og nyde hinanden meget mere. 

Når vi er uenige og kommunikationen bliver højrystet, så hold om hende kære mand, vis at du er der for hende og at i nok skal løse de trivielle problemer som fylder så meget for hende. 

Dette er sat lidt på spidsen, jeg ved det men giver måske god grund til refleksion.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.