Liselotte Holm - Coach

Liselotte Holm

Coach

København, Helsingør, Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching x 6 4.250 kr. Aftal tid

6 samtaler

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching med rabat 450 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende og arbejdsledige.

Familie/par-coaching 850 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Business Coaching inkl. kørsel 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Coaching x 6 (GoMentor videosession) 2.500 kr. Aftal tid

Familie/par-coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Business Coaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Første hjælp til lavt selvværd - du behøver ikke have det sådan mere, hjælpen er lige ved hånden. Liselotte Holm - Coach

Beskrivelse

FØRSTE HJÆLP TIL DIG MED LAVT SELVVÆRD

Du behøver ikke at have lavt selvværd længere, hjælpen er lige ved hånden. Ring til mig for en kort snak om hvad der kan hjælpe dig. Det er ganske gratis med 15 min for samtale, også hvis du ikke ønsker at gå videre. Det bliver ikke bedre.

Du har brug for hjælp, hvis du:

 • Ikke føler dig til strækkelig, god nok, pæn nok, dygtig nok?
 • Opleve håbløshed, og hele tiden slår dig selv oven i hovedet med alt det du mangler?
 • Tænker, at du ikke er noget værd hvis du ikke har høje karakterer, sidste nye tøj, sko eller bolig udstyr?
 • Mangler overblik over børnene, dit hjem, din mand og keres forhold, dit alkohol indtag?

Men det behøver ikke at være sådan, du sidder fast i et dårligt mønster og jeg kan hjælpe dig ud af det. Hvad enten du er mand, kvinde, teenager eller barn. Jeg tage også hele familien til samtale og laver et 360 gr. tjek på jeres familiedynamik. Hvis i har en teenager eller barn i huset der:

 • Har angst eller misbrug
 • Fylder det meste af jeres hverdag med bekymringer
 • Som giver jer bekymringer om hvordan det skal gå


Jeg vil give dig redskaber og være din selvværdscoach. Du vil få redskaber til at kommer videre i jeres liv, velvidende at i har meget at kæmpe for også hvis den eneste udvej er en skilsmisse. Så er det skal i komme videre med en god kommunikation for at børnene får et værdigt liv med mor og far.

Jeg tilbyder:

 • 1:1 session, hvor vi gennemgår dine/ jeres symptomer samt laver en test hvor du/i får resultatet i første session, ud fra testen vælger vi den rigtige behandling til dig i trygge rammer.
 • Familie session, hvor jeg besøger jer modni betaler min kørsel uden for stor københavn.

 

Om mig:

Jeg er praktiserende NLP terapeut (Master i NLP) med en kognitiv og løsningsfokuseret tilgang med en pædagogisk ledelses baggrund. Jeg har hjulpet hundredevis af familier ud af livskriser, skilsmisse og videre til godt liv også som single parent. Dette har givet mig et indgående kendskab til symptomerne på når tingene er ude af balance, og hvornår der stadig er tid til at redde det i har bygget op gennem flere år, som i ser smuldre væk pga. skænderier, travlhed og en stresset hverdag. 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links, du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid såfremt min kalender allerede skulle være booket.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål. Det er helt uforpligtende.

Mvh Liselotte Holm

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.