Liselotte Holm - Coach

Liselotte Holm

Coach

København, Helsingør, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching x 6 4.250 kr. Aftal tid

6 samtaler

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching med rabat 450 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende og arbejdsledige.

Familie/par-coaching 850 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Business Coaching inkl. kørsel 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

89 88 56 03

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Coaching x 6 (GoMentor videosession) 2.500 kr. Aftal tid

Familie/par-coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Business Coaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

89 88 56 03

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Skilsmisse Mentor & Familiecoach - afklaring af dit parforhold, støtte til single forældre eller til børn med udfordringer Liselotte Holm - Coach

Beskrivelse

Boost dit parforhold eller bliv afklaret

Jeg hjælper jer begge til at se hvordan i kommer videre i jeres forhold, eller om den eneste udvej er skilsmisse. Giver jer redskaber til hvodan i takler jeres børn når er bliver svært. 

 

Oplever du nogle af disse symptomer?

  • Følelsen af meningsløshed
  • Følelsen af magtesløshed
  • Manglende overblik
  • Manglende kærlighed og støtte
  • Fysiske symptomer som hjertebanken, åndenød, hovedpine, opspænding i kroppen
  • Og ikke mindst, føler du at du overlever i stedet for at leve?

  •  

Jeg tilbyder:

  • One on one session hvor vi gennemgår dine symptomer samt laver en test hvor du får resultatet i første session, ud fra testen vælger vi den rigtige behandling til dig i trygge rammer.
  • Workshop " WorkLifeBalance" hvor jeg kommer ud til jeres virksomhed og holder et oplæg omkring stress, hvor I får lavet en personlig test og får gode værktøjer i dagligdagen.
  • Webinar i Work Life Balance, et online kursus der kan købes direkte på min website, med gode tips og øvelser ”hands on”, der sætter dit liv i perspektiv og hvor du lærer at vægte det vigtigste først.

 

Om mig:

Jeg er pædagogisk leder igennem 15 år (Bachelor i pædagogik) og har haft medarbejdere jeg har hjulpet igennem livskriser og har selv prøvet at få stress symptomer. Dette har givet mig et indgående kendskab til symptomerne og har gjort mig god til at genkende symptomerne hos andre og give dem støtte og hjælp gennem samtale og gode værktøjer der virker.

 

Jeg er praktiserende NLP terapeut (Master i NLP) med en kognitiv og løsningsfokuseret tilgang og tilbyder virksomheder forebyggende oplæg i såvel som jeg hjælper enkelt personer med at finde arbejdsglæden igen.

  

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links, du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid såfremt min kalender allerede skulle være booket.

 

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.