For dig der vil udfordres ekstra!! – eller som ønsker at styrke dig selv. ;o)

Skrevet d. 15-4-2017 13:34:04 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

KONCEPT’et handler om, at hjælpe talenter som dig med at blive endnu bedre.

Vi lever i et selvtillidssamfund. Hvor der er fokus på at måle resultater. Presset på dig er stort, og selv de mindste marginaler kan betyde forskellen på at vinde eller at tabe. Derfor er der sat fokus på at udvikle teknikker til bevidst at træne den mentale styrke og holde fokus på målet.

 

LÆR

På holdet får du bl.a. mulighed for at møde, træne, øve, dele erfaringer og oplevelser med nogle i samme situation under trygge, fortrolige rammer.

Du vil opleve følelser og reaktioner, som ligner dem, vi kender fra eksamenslokalet, jobsamtalen og lignende præstationsorienterede situationer. Det giver dig mulighed for at arbejde med dig selv på den anden side af “comfort zonen”, og dermed styrke kontakten til dig selv under det præstationsorienterede arbejde.

På holdet vil du få en praktisk og teoretisk indføring i, hvordan du kan arbejde med mentaltræning og kroppen. Du vil lære teknikker, som fremadrettet vil kunne styrke din dagligdag og gøre dig i stand til at højne dit fokus, nå de mål du gerne vil nå og mod til at arbejde konstruktivt med dine forhindringer.

Det giver dig styrken og læringen til at møde de udfordringer der møder os alle løbende i livets skole.

 

LÆRING

Undervisningen foregår som en blanding af teoretisk viden og praktiske øvelser, hvor du afprøver de forskellige teknikker – og helt præcist selv erfarer, hvordan de forskellige redskaber i mentaltræningen påvirker dig og din præstation. Det er en meget effektiv undervisningsform, fordi du lærer gennem erfaring.

Ud over de konkrete teknikker vil kurset også gå i dybden med psykologien/videnskaben bag forskellige former for mentaltræning, så du ikke bare ender med nogle teknikker der virker – men også med en viden om, hvorfor og hvordan disse teknikker virker. Kurset er oplagt for alle, der interesserer sig for psykologi og præstation.

 

Ring, mail, sms, hvis du ønsker yderligere uddybning eller tilmelding.

 

Kursus'et er uden for normal skole-/arbejdstid. Opstart lørdag den 29. April heldag og de efterfølgende 4 onsdage.  Påske pris: 4.999 inkl. materialer og forplejning. Normal pris 6.999. Der er begrænsede pladser. Tilmelding senest den 22. April.

 

Del gerne;o)

Bedste hilsner og ønsket om en GLAD rest påske.

Christine Walter


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.