Flow og meditation

Skrevet d. 23-1-2017 10:26:18 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Flowtilstand og meditation anses for to af de mest effektive værktøjer inden for positiv psykologi og stress forebyggelse/behandling for og til at skabe varige positive tilstande. Det gælder eksempelvis engagement, tilfredshed, indre motivation, arbejds- og livsglæde samt mental og fysisk sundhed.

 

Forskning dokumenterer i stigende grad disse effekter.


Men hvad er flow egentligt?

 

Hvilke fordele er der forbundet med at være i flow, og hvordan kan man konkret bringe sig selv mere i flow i hverdagen, både på arbejdet og privat?

 

Hvilke forskelle er der på forskellige meditationsformer – hvad karakteriserer for eksempel hjertemeditation, og hvorfor er forskningen begyndt at interessere sig så meget for denne særlige meditationsform?

 

Ja, det er blandt andet noget af alt det du kan lære, hvis du deltager på et af mine: Tag styringen; personlig udviklings kursus.

 

Små hold er prioriteret, da vi ønsker, at der er mulighed for at gå i dybden og, at der er tid til hver enkelt.  Hvis du er interesseret - så kontakt mig gerne for at høre mere.

 

Du er hjertelig velkommen. :o)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.