Er styrken gemt i min svaghed og sårbarhed?

Skrevet d. 13-5-2017 09:26:25 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Vi er så super effektive – så stærke og altid vant til at klare de udfordringer der dukker op på vores vej. Så meget at vi måske helt glemmer at det også er okay at “falde lidt fra hinanden” engang imellem. 

Hvis vi ikke giver os selv lov til at være svage og magtesløse ind imellem, fornægter vi os selv. Og det gør os triste og irritable i vores relationer. 

Ved at lade andre støtte og hjælpe dig når du føler dig svag, viser du dem at du er et menneske. Et vidunderlig, elskeligt, autentisk og ærligt menneske der rummer alle facetter. 

I dag vil jeg tillade mine sårbare sider at skinne igennem. Og tage mig selv i hvis jeg "spiller stærk" når ikke jeg føler mig stærk. Jeg ved at jeg er let at elske når jeg viser mig selv ærligt som jeg er. Og at det netop er når jeg giver plads til min sårbarhed at jeg er grund stærk.


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.