Dit hjerte fortæller; dit kærlighedssprog

Skrevet d. 18-4-2017 12:06:43 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

I gamle dage mente man at følelserne sad i hjertet. Så har man i mange år ment at hjertet bare var en pumpe. Nu er forskere igen begyndt at tænke på hjertet som noget særligt – en lille hjerne der måske kan styre den store.

På HeartMath Institute i Californien har en stor gruppe forskere i årevis studeret hjerterytmen hos mange forskellige grupper af både raske og syge mennesker, og de har gjort nogle spændende opdagelser.

Med moderne måleinstrumenter kan vi nu vise præcist, hvad der foregår i dit hjerte, både når du stresser og når du slapper af. Forskellen er øjeblikkelig og meget markent. Med udgangspunkt i forskningen bag HeartMath, så findes der formentlig ikke noget der mere skadeligt for hjertet end stress. Se udsendelsen og vælg selv…

Ønsker du mere viden herom, eller prøve en måling og lære mere om HeartMaths simple værktøjer, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.;o)


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.