Den inderste kerne

Skrevet d. 10-11-2014 22:10 af Lars Petersen - Psykoterapeut, Hypnoterapeut

Følelser kan være et puslespil

Jeg kom til at tænke på dengang, jeg begyndte på uddannelsen til Psykoterapeut, for der skulle ikke meget terapi til inden jeg indså, at jeg havde bygget et stillads rundt omkring mig, som jeg ikke kunne bruge til noget.

Det braste sammen pind for pind. 

Jeg kan huske en terapitime, hvor jeg arbejdede med dette og jeg kom frem til, at jeg havde en eneste puslespilsbrik inden i mig at holde mig til.

Det var symbolet på min inderste kerne. Alle andre brikker var smidt ud. 

Jeg havde sluppet kontrollen og set igennem alt det falske, jeg havde bygget mit liv op på,og smidt det ud. Herefter fulgte flere års indre arbejde, hvor jeg fik lagt et nyt puslespil brik for brik, hvor hver brik bevidst blev valgt til af mig i mit liv.

Historien er skrevet af en af mine kollegaer. 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.