Misbrugt

Skrevet d. 10-11-2014 22:28:58 af Lars Petersen - Psykoterapeut, Hypnoterapeut

Misbrugt af min onkel

Jeg blev misbrugt af min onkel, som barn…Da jeg var 9-10 år gammel blev jeg og min søster misbrugt af min onkel.

Det foregik når vores forældre ikke var hjemme. Vi prøvede, at fortælle vores forældre om det, men de “lukkede døren” og ville ikke lytte til os. Mig og min søster blev nød til, at trøste hinanden, fordi der ikke var nogen hjælp fra de voksne.

Når man skal have en kæreste 1′ste gang er det svært fordi, man er blevet misbrugt. Jeg var bange for, hvad min kæreste kunne finde på fordi jeg ikke viste hvordan han ville reagere på min historie.

Det er først efter jeg har fået min nuværende kæreste, at jeg har været i stand til, at tale om det. Han er den første kæreste jeg har kunne betro mig til fordi han er så god til, at lytte.

Efter jeg har været i behandling hos Lars Echardt Petersen kan jeg mærke, at min afdøde onkel ikke “piner” mig

mere.

Før jeg var i behandling var jeg meget trist og depressiv. Jeg følte mig “sort” i hovedet og mine tanker var, at jeg skulle passe på ikke, at miste min nuværende kæreste, hvis jeg fortsatte min livsstil. Jeg tror, at jeg havde begået selvmord, hvis ikke jeg havde kunnet tale med min kæreste.

Min onkel ravede på mig og min søster i skridtet. Min storesøster beskyttede mig ved, at sørge for det mest var hende han misbrugte.

Lars Echardt Petersen, hans kæreste og min kæreste har kunnet mærke en stor forskel i min tilstand efter jeg var i behandling. Lars lavede en traume/fobi kur på mig, så jeg kunne blive færdig med de ubehagelige følelser og billeder af min onkel, der “kørte” i mit hovedet. Det er en meget stor lettelse, at slippe af med…

Jeg vil gerne sige stor tak til Lars for, at have hjulpet mig videre…

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.