Den bedste udgave af dig.

Skrevet d. 10-2-2017 14:26:52 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Mød den bedste udgave af dig selv. Oplev dit liv og dig selv i forhold til den du egentlig er. I stedet for i forhold til din “rygsæk”, med de sår og begrænsninger du har påtaget dig gennem livet, såsom fx. social arv, falske overbevisninger mm.

Du vil opleve, at det, det gør, er, at der er ting i dit liv, der blegner og der er andre, du nu giver energi og fokus. Du vil forstå, at andre ser, oplever og mener ting om dig, ud fra; hvad de har i deres egen “rygsæk”.

Fokus ligger for dig på din bedre udgave af dig selv, som giver dig en forståelse for, hvorfor du er, den du er, og hvad du vil og måske skal lære i dit liv.

 

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.

Det handler bla. om at være centreret, men det er vi jo ikke altid.

Så længe du er inden for din livscirkel – altså din indflydelses cirkel, navigerer du rundt, som om du udsender tre ekkolod signaler, - og de melder alle tilbage, hvor tæt du er på muren – altså cirklen, derved korrigerer du så ,du kommer ind til midten igen. Og herved går du fx ikke på kompromis med dig selv.

Er du uden for din egen livscirkel vil signalerne ikke komme tilbage i forhold til din egen mur, men måske i forhold til andres mur og mening. Du mærker udenfor om det er mere eller mindre DÅRLIGT og HÅRDT. Indenfor mærker du. Du føler om det er mindre eller mere GODT. Det er nemlig ikke altid særlig fedt, fx at løbe 10 km for at få andres anerkendelse; når du mest af alt har lyst til at spille et spil med ungerne. – eller meditere en halv time.

Jeg kan hjælpe dig, ved at tænde eller skrue op for dit indre “SJÆLS LYS”, hvad din krop, dit hjerte mærker og vil. Jeg deler viden og værktøjer så du kan hjælpe dig selv og ved én til én session vælger vi en metode der passer til dig.

Så du kan finde hjem.

Du skal jo ikke LEVE ANDRES LIV.

-       - eller det skal du måske?

Det er dig der vælger og bestemmer, det er jo dit liv.

 

Dit indre lys tændes

Så du kan finde ind til den, du egentlig er

Fremfor den du er gjort til.

 

Næste “Tag Styringen” starter op den 4. Marts. Der er få pladser tilbage. Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig for yderligere information

 

I ønskes alle en GLAD og sjov weekend.;o)

#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.