Balance eller ubalance?

Skrevet d. 22-4-2017 13:51:05 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Hvad er det? Godt spørgsmål for er den oplevelse nødvendigvis den samme for os alle. Nej, det mener jeg ikke.

Dog vides det, at når vi her især oplever ubalance i vores krop, i vores sind, i vores liv; er det for os alle i ”samme systemer” balancen skabes. 


Når jeg arbejder med Heart Math og de kognitive metoder, der er udviklet gennem årtier, testet  dokumenteret viden om hjertets, hjernens, kroppens virkemekanismer, deres måde at virke sammen på og viden om ”døre, der kan åbnes”; så er det en super nem, effektiv, let metode at gå til, der samtidig tager kort tid og er brugbar hvor som helst, når som helst. Det er samtidig så simpelt, at det snildt kan puttes ind i en travl og hektisk hverdag, hvis du vil. Måske du bare ønsker et liv med mere ro, bedre tid, sundere livsstil, højere grad af balance (så du er forberedt, når ”stormen” kommer i livs udfordringer vi alle møder gennem livets skole) eller du har (har haft) stress, angst, depression eller andre ubalancer inde på livet….eller du bare er lidt irriteret over dine egne små udbrud; ”hvor du efterfølgende tænker: Hvad skete der lige der?”

 


Fx kender mange af os til det med at have sovet for lidt; enten pga. en ekstra arbejdsopgave, en lille fyr på 2 - der kalder, en syg datter, en tidlig start eller andet. Når det sker, er vi dygtige til at kompenserer med ”lidt” ekstra koffein, sukker i forskellige afskygninger, energidrikke og lignende hurtigt opløseligt. Vi ER gode til at spise, drikke os til mere energi, når batteriet er ved at være tomt i stedet for at ”stoppe op”. Enkelte af os tager også i sådanne situationer motion i brug, men de færreste finder tiden hertil. Motion giver ofte et endophin kik og derved ny energi på motoren – her er balance dog også yderst vigtig. Altså vi fodrer motoren, så den forsætter med at få os til at fungere i netop det tempo vi fortrækker eller vi tror, der forventes af os. Vi kan det jo!! – og det er NEMT tilgængeligt og koster kun lidt moneter.

Ja, der er rigeligt på markedet, der kan få vores batteri til at køre og det er den fremtidige trend tegn på, at vi vil fortsætte med; læs mere her (artikel kan googles): 

"FødevareWatch: Rapport; Salget at energidrikke vil eksplodere de kommende år"

Men er det en sund trend for vores krop? Forlænger denne livsstil vores liv? Skaber den mere ro, balance, harmoni, øger (livs)glæde og kvalitet; eller får det os bare til at fortsætte som små søde Duracell kaniner? Der lige pludselig reagerer med at ”kroppen, sætter ud”; for vi ”koger jo egentlig bare frøen”, ikke sandt? (Jf. Tidligere skrevet her).

 

Med stor virkning og lille indsats giver HeartMath vejrtrækningsøvelser og kognitive indsats nemt og let din krop, hvad den har brug for. For vi mennesker overbeviser os selv om, at det er i denne hurtigt fremad rykkende verden vi er skabt til. Hvilket vores hjerne til dels vel også er. Men udfordringen ligger i, at vi stadig har kroppe med dyriske eller hvis det klinger bedre i øret -urmenneske reaktioner. Det er her den lille indsats har en stor virkning; for metoderne lærer dig, at fungere som HELT menneske med den dyriske krop, den dyrebare sjæl og den kloge, vidende hjerne i en krævende og hurtigt fremadskridende elektronisk moderne verden, hvor foden konstant er på speederen.

 

Ideen med at lære dette; altså din benefit er:

  •  En hurtig og effektiv vejrtræningsmetode; du kan bruge alle steder for at komme i balance.
  •  At få mere overblik og et mere klart fokus.
  •  At vælge en ny sindstilstand, når det brænder på.
  •  Viden om, hvordan du styrer adfærd ud fra dine tanker og følelser.
  •  Kende dine ”døre” til at tage styringen over krop, sind og sjæl.
  •  Flere år på kontoen.

 

Lidt input fra mig til dig på denne skønne, solrige lørdag morgen; med ønsket fra mig om en SKØN weekend til dig og dine.;O)


#66heartdays

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.