AT LEVE IKKE BARE OVERLEVE

Skrevet d. 19-12-2016 12:39:17 af Iris Romerdahl - Coach, Mentor, Traumeterapeut, Stresscoach

AT LEVE IKKE BARE OVERLEVE

Angst og præstationskrav er i fokus lige nu. Unge der medicinerer sig før en eksamen og stress der gør medarbejder syge med depression og angst, som i værste fald fører til førtidspension.
Bo Netterstrøm, stressforsker skriver:
" De fleste angste går bare rundt og har det skidt. De lægger sig ikke ned, men afskærer sig fra alle de ting, som kan forværre deres angst. Det vil sige, at de ikke handler og agerer."

Et liv der bliver præget af undgåelsesadfærd, og det kan man også blive ret dygtig til. Så dygtig at man slet ikke lægger mærke til hvor begrænset ens liv er blevet.

En klient skriver:

"Denne perspektivændring gør en verden til forskel!
Jeg oplever en enorm frihed og styrke i at have fået en praktisk tilgang, der nu gør det muligt at arbejde effektivt og målrettet med at hjælpe mit nervesystem til at forstå, at der faktisk slet ikke er fare på færde i de situationer, hvor jeg oplever angstreaktionerne. Det er også virkelig befriende at mærke, at jeg ikke længere identificerer mig med reaktionsmønstret, som jeg gjorde før. Denne perspektivændring gør faktisk en verden til forskel! (Skriver Kristina) "

Det er vigtigt at søge hjælp i tide - så livet ikke kun er overlevelse.

Jeg har klinik både i København og i Kirke Hyllinge


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.