Sørine Kristensen - Coach, Mentor, Overspisningscoach, Vanecoach

Sørine Kristensen

Coach, Mentor, Overspisningscoach, Vanecoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hos mig er der særligt fokus på hverdagen, hvor typiske vejledningsområder er: - Stress og selvværd - Pårørende - Sundhed (mentalt og fysisk) Sørine Kristensen - Coach, Mentor, Overspisningscoach, Vanecoach

Beskrivelse

Jeg hedder Sørine, og tilbyder coaching og vejledning til dig som ønsker positv forandring i dit liv, som gerne vil lærer at håndtere de negative tanker, komme bedre i kontakt med dine følelser, og kunne skabe en holdbar plan for dine mål, for i sidste ende at skabe det liv du længes efter.Nogle af de områder jeg hjælper og facilitere inden for er:

Stress, selvværd og indsigt

- Du vil gerne forandre dit liv

- Styrke dit selvværd

- lærer at håndtere negative tanker og tankemylder

- Blive mere konkret på hvad du vil med dit liv

- Få redskaberne til at opnå dine mål

- Lære dig selv bedre at kende

- Finde dine egen grænser, og lære at sætte dem over for dig selv og andre

- Bearbejde et svigt som holder dig tilbage


Kost, sygdom og motion

- Du vil gerne bevæge dig noget mere 

- Lære at spise sundt uden en kostplan

- Få redskaberne til at leve med en nyligt opstået sygdom el. diagnose

- Få redskaberne til at opsætte realistiske mål og opnå dem

- Vil gerne fokusere mindre på kost og motion, da det overskygger din hverdag (Ortoreksi)

- Lære at elske dig selv og din livsstil

- Styrke dit selvværd


Pårørende til en med sygdom, trauma, og/eller afhængighed.

- Du vil gerne finde ud af hvad der er dit ansvar som pårørende

- Hvad forventes af dig, og hvad forventer du af dig selv

- Man må gerne være glad selvom ens nærmeste ikke er det.

- Hvordan hjælper jeg bedst dem jeg elsker, uden at slide mig selv ned.

- Få redskaberne til at sætte sunde grænser
Kan du genkende nogle af disse ønsker, skal du vide at du bestemt ikke er alene, alle mennesker oplever svære tider i deres liv, det vigtigste er at vi hjælpes til at komme videre derfra, og hen til et liv vi trives med. Vejen dertil afdækker vi i fællesskab, med fokus på selvindsigt, sådan at du også fremadrettet har de redskaber der skal til for at navigere i dit liv. Du vil undervejs i forløbet derfor ikke kun lære dine udfordringer bedre at kende, men også dig selv, dine tanker, vaner og handlinger. 


Jeg tilbyder både GoMentor 24/7 løsningerne, hvor vi altid kan chatte sammen, eller aftale videomøder, og så tilbyder jeg også klassiske coaching- og vejledningssessioner online, hvor den første samtale altid varer 90min (uden det koster ekstra).


Samtalerne tager altid udgangspunkt i dine ønsker for livet, hvor jeg ligger særlig vægt på tryghed og fortrolighed i samtalerne. 


Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig, hvor der også er mulighed for at tage en gratis forsamtale, så du kan se om jeg det rigtige match for dig. 

Klientudtalelser

Annonym - GoMentor 24/7 - "Jeg har været rigtig tilfreds og glad for mit forløb med Sørine, det har virkelig levet op til alle mine forventinger. Hun er altid rummelig, støttende og forstående. Desuden er hun altid klar til at hjælpe, og svare forholdsvis hurtigt. Jeg vil gerne takke Sørine for hendes vejledning, for den har været guld værd, mens jeg gennemgik en hård periode."  Læs mere  Læs mindre

Annonym fra gomentor basic - "Det er så dejligt at skrive med dig Sørine, og føle du præcis ved hvad jeg går igennem, og netop hvordan du skal hjælpe mig videre, hvor du er god til at uddybe og forklare de følelser man går igennem. "  Læs mere  Læs mindre

Malene 28 - "Tak for en god samtale idag! Det bedste ved at være hos dig, er at du rummer alt.. Du lytter, du giver gode råd, du er realistisk, du går op i samarbejde og du anerkender de ting som er svære. Tak! Jeg vil se frem til vores næste møde, og at starte min nye livsstil. God weekend."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.