Paul Erik Planitzer - Coach, Hypnoterapeut, Mentor, Supervisor, Virksomhed, Psykoterapeut

Paul Erik Planitzer

Coach, Hypnoterapeut, Mentor, Supervisor, Virksomhed, Psykoterapeut

Haderslev

15 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Hypnose - hypnoterapi / NLP Terapi 900 kr. Aftal tid

HYPNOSE: 
Hypnoterapi er en behagelig og nemmere måde at finde frem tid fortidens minder og årsager til at man har netop den uhensigtsmæssige reaktion i dag.

- Lad underbevidstheden hjælpe dig med at sætte nye ressourcer i spil.
- Find årsagen til dine reaktioner og forstå hvorfor du reagerer som du gør.
- få dit indre til at støtte dig i forandringer og uhensigtsmæssige handlemønstre.
- Rygestop.
- Lav selvværd.
- Jalousi.
- Vægttab.
- Omsorgssvigt. - hjælp til at komme videre.
- Angst.
- Fobier.
- Flyskræk.
- M.fl.

Hjælp til børn som har det svært i skolen, båden mentalt og fysisk.
Eksempel: Svært ved at sidde stille og koncentrere sig i timerne.

Hypnose - Rygestop 900 kr. Aftal tid

HYPNOSE: 
Hypnoterapi er en behagelig og nemmere måde at finde frem tid fortidens minder og årsager til at man har netop den uhensigtsmæssige reaktion i dag.

- Lad underbevidstheden hjælpe dig med at sætte nye ressourcer i spil.
- Find årsagen til dine reaktioner og forstå hvorfor du ryger.
- få dit indre til at støtte dig i forandringer og uhensigtsmæssige rygemønstre.
- Vi ser på selvværdets indflydelse på rygemønstret.
- Forebyg Vægtforøgelse.
- M.fl.


Hypnose og NLP Terapi - Vægttab 900 kr. Aftal tid

Ønsker du at tabe dig, har jeg god erfaring med svær overvægtige og hypnose/NLP terapi.

Hos mig bliver du mødt ligeværdigt og med respekt.

Du vil skulle arbejde med dig selv og følge en af dig valgt kostplan. Sense har jeg rigtig gode erfaringer med når vi arbejder med vægttab.

Du behøver ikke motionere, men du skal forholde dig til livet i sin helhed.

Vi skal ikke grave hele din fortid op.

Min overbevisning er, at din underbevidsthed ved bedst. den ved hvad du kan klare og hvornår du er klar, når det sker, er min erfaring, at du også er stærk nok til at forholde dig til nuet og datiden.

Jeg har mødt flere som skjuler deres fortid og livets smerter ved at spise mere end de egentlig havde godt af, men i nuet var det den bedste trøst og et frirum til bare at kunne være sig selv. glemme og ikke tænke. i dag er de fri fordi de turde blive frie. er du også en som tør blive fri?

Læs nogle af referencerne på side og hør hvad andre fortæller. jeg giver gerne referencerne videre hvis du har behov for det.

Hypnose med børn under 12 år - private 800 kr. Aftal tid


Hypnose med børn

Jeg er certificeret i hypnose med børn under 12 år hos Hypnoseskolen i Århus.  

Et område jeg brænder for er omsorgssvigtede- og børn/unge som ikke er i trivsel. En klassiker er barnet som ikke kan finde ro i kroppen til at sidde stille i timerne i skolen. Så hele tiden er i fuldt vigør og som ikke kan koncentrere sig i længere tid. Hverken i skole eller i hjemmet.

Årsagerne kan være mange og det kan være svært når man er ”tæt” på, at se hvad der sker. Ofte kan børn ikke altid sætte ord på deres følelser, dette af den simple grund, at de ikke kender følelserne og ikke har en historik, hvor de har erfaring fra tidligere gode situationer eller med det modsatte som de kan spejle sig i. Derfor agerer de ud fra nuet og den tilstand de er i. Årsagen kan være lagret et helt andet sted i dem.

Lignende opleves også hos børn fra skilsmisse hjem.

Jeg er fra skilt og har efter at jeg igen har stiftet familie på ny haft den glæde at være plejefar, dette siden 2011 for børn som er omsorgssvigtede, min erfaring med disse er, at de kan have det meget svært i flere livsområder.

At de er omsorgssvigtede betyder ikke, at de kommer fra dårlige hjem eller dårlige forældre, tvært i mod. Det handler nok mere om, at en forælder har de fornødne ressourcer til, at tage forældreansvaret for deres guldklumper.
Disse forældre elsker deres børn over alt i verden, men de har bare ikke det der skal til for at kunne klare opgaven at være forælder på fuld tid. Derfor kan det være rigtig godt, at de beder om hjælp til, at sikre deres guldklumpers fremtid og så får, de gode stunder hvor de har overskuddet sammen med dem. Desværre oplever børnene ofte denne separation som svigt eller skyld og skam over, at de ikke har været gode nok, så de ikke skulle flytte hjemmefra. Disse og flere konflikter oplever børnene som noget de ofte ikke kan rumme eller har mulighed for at håndtere på egen hånd. Når et barn reagerer på dette, har det brug for masser af kærlighed og rum til, at kunne finde ro. nogle gange kan det blive nødvendigt med lidt ekstra hjælp.


Erfaringen viser, at jo ældre de bliver jo flere ting kommer til overfladen og de har brug for forudsigelighed og rammer som kan støtte dem i at finde tryghed i hverdagen. Som plejeforældre har vi måtte sande, at med kærlighed kommer vi langt, men ikke altid i mål. Børnene kan have behov for mere end kærlighed. Især forudsigeligheden har stor betydning.


Emner som kan have indflydelse på trivsel hos børn.   

 • Forudsigelighed i aktiviteter

 • Stabile rammer i hverdagen
 • Klare forventningsafstemninger

 • Manglende ressourcer og overskud generelt

 • Lavt selvværd

 • Manglende selvtillid

 • Indre/ydre styring

 • Generel mestring af eget liv

 • Savn og sorg

 • Skyld og skam

 • Loyalitetskonflikter


Disse og flere emner har indflydelse på børns trivsel.
Børn som er i pleje er især udsatte i ovenstående temaer, derfor vil det være af største betydning, at forældre og plejeforældre m.fl. er opmærksomme på disse. Nogle gange kan man som far, mor eller plejeforældre ikke sikre et barn af i alle områder og det er her jeg kan bidrage som Hypnoterapeut.

Ved henvisning fra det offentlige vil der være en timepris på 1.100,00 kr. pr session.
Hypnose - studerende med gyldigt studiekort og pensionister 500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder nye studerende hypnose sessioner i egen terapi for 500,00 kr. ved fremvisning af studiekort for godkendt uddannelsessted.

NLP Terapi 900 kr. Aftal tid

NLP Terapi:  NLP - Neuro Lingvistisk Programmering .
NLP er en fantastisk måde at arbejde med sig selv på, NLP er en værktøjskasse som giver dig mulighed for at forandre de adfærdsmønstre, overbevisning, og generaliseringer som hæmmer dig i din hverdag.
Når jeg arbejder med dig og dine ønsker for forandring, er det mig der tager ansvaret for at finde netop de redskaber der hjælper dig bedst i en given situation.


ANGST:
Jeg har mere end 15 års erfaring med angst og har udviklet forebyggende redskaber i personlig håndtering af angstfølelserne. er forfatter til bogen " Din angst og  mig."

Eksamensangst - NLP terapi / hypnose. 650 kr. Aftal tid

Mange af os lider af nervøsitet når vi skal til eksamen eller bare vise andre hvad vi kan. For de flestes tilfælde er denne nervøsitet en ressource som sikrer os et optimalt fokus og koncentration på den forestående opgave.

Så der hvor den for nogen er med til at man yder maksimalt, vil den for andre være passiviserende og forbundet med så megen angst, at man ikke kan tænke eller huske klart hvad man vil sige eller gøre. I disse tilfælde har man brug for hjælp.

Jeg tilbyder individuel hjælp mod eksamensangst.

Der findes flere ”gode” råd. Er du i god tid inden din eksamen vil jeg kunne hjælpe dig videre på en sådan måde, at du fremover vil kunne klare dig uden ekstra hjælp. Er du der i mod lidt sent ude for få hjælp, ja så kan jeg også her hjælpe dig til at få en god eksamen.

For at få en god eksamen er der en vigtig ting som skal være på plads og det er, at du kan det stof du skal op i. Hvis du kan svare ja til dette, så er der også rigtig gode chancer for at hjælpe dig til en pæn karakter.

Coaching- personlig udvikling eller Bussines. 900 kr. Aftal tid

Life Coaching er en metode som kan hjælpe dig fremad i dit liv. Om du sidder og ikke kan finde ud hvordan du kommer videre eller du sidder overfor en svær beslutning som vil få indflydelse på dit forsatte liv, så kan personlig coaching være lige det du har brug for. Life Coaching kan være et redskab til at skabe en indre ro og afklaring på mange ting som sker i dit liv her og nu. Men det kan også være et redskab til at sikre dig et følelsesmæssigt overskud fremover. Lad mig fortælle i mere kortfattede sætninger hvad det hele drejer sig om.


Life coaching er med til:

 • at give dig ro i en eventuel forvirring
 • at hjælpe dig til at finde og bruge dine ressourcer mere effektivt
 • at støtte og opmuntre dig til, at søge efter det bedste i dig selv og få det sat dette i det rette perspektiv, så der kommer orden i dit indre hierarki
 • at motivere dig til at tage ansvar og handle
 • at styrke din selvtillid
 • lavt selvværd
 • at hjælpe dig til at blive proaktiv hvor du er passiv
 • at se virkeligheden i øjnene
 • at udfordre dig så der sker en positiv reaktion
 • at sikre du kommer godt i mål

Som du kan se, så kan du kan bruge Life coaching til mange formål i dit liv. Her er nogle få overskrifter hvor du med fordel kan bruge Life Coaching:

 • Personlig udvikling
 • Optimere din livskvalitet
 • Komme i følelsesmæssig balance
 • Stress og depression
 • Beslutninger omkring din karriere
 • Dit samliv og dit parforhold
 • Kærligheden generelt
 • Din økonomiske situation
 • Og meget andet

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 31 96

89 87 31 96

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Få hele pakken: Hypnose til uanede muligheder NLP terapi - stærke redskaber Coaching nye veje Speciale i hypnose med børn under 12 år. Paul Erik Planitzer - Coach, Hypnoterapeut, Mentor, Supervisor, Virksomhed, Psykoterapeut

Beskrivelse

HYPNOSE - HYPNOTERAPI 

Hypnoterapi er en behagelig og nemmere måde at finde frem tid fortidens minder og årsager til at man har netop den uhensigtsmæssige reaktion i dag.


- Lad underbevidstheden hjælpe dig med at sætte nye ressourcer i spil. 

- Find årsagen til dine reaktioner og forstå hvorfor du reagerer som du gør.

- få dit indre til at støtte dig i forandringer og uhensigtsmæssige handlemønstre.

- Rygestop.

- Lav selvværd.

- Vægttab.

- Omsorgssvigt. - hjælp til at komme videre. 

- Angst.

- Fobier.

- Flyskræk. 

- M.fl.

Hjælp til børn som har det svært i skolen, båden mentalt og fysisk. 

Eksempel svært ved at sidde stille og koncentrere sig i timerne.


NLP Terapi:  NLP - Neuro Lingvistisk Programmering

NLP er en fantastisk måde at arbejde med sig selv på, NLP er en værktøjskasse som giver dig mulighed for at forandre de adfærdsmønstre, overbevisning, og generaliseringer som hæmmer dig i din hverdag. 

Når vi arbejder med dig og dine ønsker for forandring, er det mig der tager ansvaret for at finde netop de redskaber der hjælper dig bedst i en given situation. 


Coaching: Privat og erhverv

Jeg har i flere års erfaring med coaching af erhvervsfolk og private. 

Coaching har været i forbindelse med stresshåndtering, personlig udvikling, jobskifte/ afskediget hvad nu?


ANGST

Jeg har mere end 15 års erfaring med angst og har udviklet forebyggende redskaber i personlig håndtering af angstfølelserne. er forfatter til bogen " Din angst og  mig."


Lidt om mig

Er uddannet NLP på Master niveau i slutningen af halvfemserne og begyndelsen af nullerne. begyndte at arbejde med mennesker der lider af angst i 2003 og har siden hjulpet rigtig mange til en hverdag uden at angsten styrer deres liv. Hjælpen består ofte i forebyggende redskaber, så du lærer at undgå og forebygge situationer som er angstprovokerende. Der ud over har jeg hjulpet mange med psykiske udfordringer i forskellige grader, flere af mine klienter har forsøgt mange psykologer uden held. Ringer du til mig for at få en snak og du spørger hvad jeg kan gøre, vil jeg ofte svare, at jeg mener jeg kan hjælpe, men ikke kan fortælle dig hvordan endnu. dette skyldes, at jeg først skal lære dig at kende, lære at forstå det du forstår og derfra vælge netop det redskab som vil gøre forskellen for dig. 


I 2006 tog jeg en coachuddannelse indenfor ICF ( International Coach Federation) og blev IFC certificeret Master Coach ( PCC )  og GCMC i 2011. hvilket betyder, at jeg i dag har over 1000 betalte timers erfaring i coaching.

Jeg har efter dette i perioder fungeret som supervisor, censor, og mentor for aspiranter under coachuddannelser. 

Jeg har som coach arbejdet med forskellige personer med større og mindre udfordringer. Det har været lige fra forretningsudvikling, generationsskifte i virksomheder til peronlige udfordringer på jobbet og i privatlivet.  


I 2016 begyndte jeg at læse til Hypnoterapeut på Hypnoseskolen i Aarhus. Jeg har siden arbejdet meget netop i dette felt da jeg erfarer, at mine kunder oplever denne metode behagelig og mindre "smertefuld" i situationer hvor livet gør ondt. jeg har gode erfaringer med vægttab, lavt selvværd, rygestop mm. i dette arbejdsfelt. det sidste nye som jeg er påbegyndt er arbejdet med børn som har det svært i hverdagen. jeg ar specialuddannelse i hypnose af børn under 12 år. i forbindelse med dette arbejde indsamles data for at dokumentere effekten af hypnosen hos børnene.

Klientudtalelser

Henrik fik morfin efter kræftoperationer. - "Min mand og jeg besøgte Paul Erik, da min mand efter 5 operationer, pga kræft i maven, har mange smerter som ikke kan fjernes med andet end morfin. Og aldrig NOGENSINDE har jeg været med til en så ubeskrivelig oplevelse... Paul Erik er en utrolig flink mand, der virkelig gik 110%ind i vores situation. Han forklarede hvordan det foregik og afprøvede først om min mand var modtagelig til hypnose. Det hele tog Ca 1 time og 45 minutter og er.... Ja ubeskrivelig.... Fordi hvordan kan en mand som Paul Erik, ved hjælp af at han taler til begge hjernehalvdele forvirre den "soldat", der normalt spærre og holder vagt, så "soldaten" lukker op og gør at Paul Erik kan overbevise min mand om (under hypnose) at han kan operere sig selv og fjerne det der gør at han har ondt!.. Min mand så vågner op igen da han er færdig med sin egen operation, er tilfreds med resultatet, gået stille og rolig tilbage til bevidstheden, og kun kan huske de sidste 30 sekunder.... Men det ligger i underbevidstheden, og han kan bruge nogle af værktøjerne senere, hvis det skulle blive nødvendigt... Min mand plejer at sove (kl lidt i 20), pga smerter og træthed... Men nu er kl tæt på 22, han er hverken træt og vigtigst af alt.... Han har ikke ONDT....! Så hvis der sidder nogen og har ondt, smerter eller andet som påvirker deres almindelige daglige livsførelse så kontakt Paul Erik. Det kan virkelig anbefales. Hilsen Maria "  Læs mere  Læs mindre

Louise - "Hej Paul Erik! Din hypnose har gjort underværker! Istedet for at frygte at sidde bag rettet og have non-stop angst, så jeg pludselig frem til at skulle ud at køre og kan nu nyde mine køreturer. Det er sådan en anderledes fornemmelse, og jeg er så lykkelig for det. En kæmpe byrde er blevet løftet fra mine skuldre. Tusind tak. Alligevel bestod jeg desværre ikke min køreprøve i går grundet ydre omstændigeder, men heldigvis fik jeg chancen igen i dag og står nu med kortet i hænderne. Tusind tusind tak for din hjælp, jeg er meget glad og taknemmelig. Louse er 17 år og var dumpet 4 gange til sin køreprøve. "  Læs mere  Læs mindre

Hypnose Iben Corydon - "Jeg kan takke Paul Erik for at det lykkedes at vende 20-års slankekurs-nederlag til en succes. Jeg er i gang med et vægttab/livsstilsændring og med Paul Eriks store hjælp og støtte har jeg fået nyt indblik i de følelser og oplevelser, der førhen har hindret mig i at nå mine mål. Jeg har fået sat mere værdi på mig selv og derved ændret tanke- og adfærdsmønstre, så jeg nu træffer mere hensigtsmæssige valg for mig selv. Jeg har ikke nået målet endnu, men jeg er godt på vej. Paul Erik har hjulpet mig til, at jeg har fået det meget bedre med mig selv, og dermed også min familie og resten af min omverden. Paul Erik skaber tillid og tryghed, han er ubeskrivelig, nænsom, omsorgsfuld og ligetil, og jeg havde aldrig klaret det her uden hans store hjælp. At kontakte Paul Erik har ganske enkelt været det bedste jeg nogensinde har gjort for MIG. "  Læs mere  Læs mindre

NLP Terapi Angst Malene Holm Hansen - "Før jeg var på angst kursus, styrede angsten mig, men efter kursuset er det mig der styre.. :-) Takket være søde PEP :-) Simpelthen så dygtig og kompetent med det han laver.."  Læs mere  Læs mindre

Hypnose og NLP-terapi Iben Corydon - " Jeg har mange gange i mit liv været på al verdens forskellige slankekure, og forsøgt mange ting for at komme af med min overvægt. For et år siden besluttede jeg (igen), at nu skulle mit liv ændres. Efter flere helbredscheck ved lægen og afslag på operation, fordi jeg ikke fejlede noget klinisk, gik jeg i gang med en kostomlægning. Dét var min nye livsstil, og jeg troede, jeg var reddet. Jeg tabte mig også noget, men det var en daglig, indre kamp med mig selv, og jeg brugte meget energi på at holde fast i det nye, og når jeg fejlede, så bebrejdede jeg mig selv for ikke bare at kunne gøre det rigtige. Flere gange faldt jeg tilbage i gamle vaner. Jeg blev klar over, at jeg ikke kunne klare det her selv. Så kom jeg i kontakt med Paul Erik, han er fantastisk og det blev min redning. Han har et væsen og en tilgang så jeg altid føler mig i gode hænder. Jeg er fuldstændig tryg, han er rolig og yderste behagelig at snakke med. Han har en evne til at være tilpas alvorlig og provokerende, men samtidig humoristisk og meget nænsom, hvilket er en skøn cocktail, så selvom nogle byrder vejer tungt i min rygsæk, så bliver det hele meget lettere når Paul Erik tager fat i det der tynger ned. Han giver mig altid den tid, jeg har brug for til at åbne op for rygsækken, og selv de sværeste ting finder stille og roligt dagens lys. Han har en evne til at opfange selv de mindste detaljer og mønstre, og han kan gennemskue og klarlægge både min og andres roller i mit liv. Paul Erik rammer plet hver gang, han har en intuitiv forståelse og klarsyn, som jeg aldrig har mødt før. Paul Erik har hjulpet mig til at blive klogere på mig selv og hvorfor jeg gør, som jeg gør, og derved har jeg kunnet ændre nogle af mine gamle tankemønstre og adfærdsmønstre, så mange af de oplevelser og ting, der før var meget belastende, og gjorde mig nedtrykt, nu ikke er så besværlige, og jeg falder ikke sådan tilbage i gamle vaner og lader den tidligere håbløshed ødelægge mit humør og mine muligheder for at opnå det, jeg gerne vil opnå. Det er takket være Paul Erik blevet lettere at være mig. I den tid jeg har gået til hypnose og har haft samtaler med Paul Erik, har jeg haft et større vægttab end nogensinde før, og jeg taber mig stadig stille og roligt for hver uge. Jeg bruger min energi og tid på at få det bedre med mig selv og dermed min omverden. Mit vægttab er nu nærmest bare en sidegevinst, der kommer helt af sig selv. Der er et stykke vej endnu, og med 27 kg indtil i dag , er det da en rigtig god start og jeg havde ikke klaret det så langt uden Paul Erik, og jeg er så lykkelig over, at han følger mig på min rejse. Jeg får så meget med mig, og bliver gladere for både mig selv og mit liv, for hver gang jeg har snakket med Paul Erik, og med ham som ”rejseguide”, så tror jeg for første gang i mit liv på, at det vil lykkes at nå mit mål. "  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi Marie Bruun Paulsen - "Kære Læser. Håndflader der sveder, ustyrlig puls, tunnelsyn, nervøsitet, et liv der kører rundt, ingen faste holdepunkter, glemte værdier, undvigemanøvrering; jeg er ikke god nok! Min angst - mit liv Jeg sidder og prøver at huske hvordan mit liv var før jeg fik muligheden for, at arbejde med mig selv. Jeg prøver at huske den pige, som var malplaceret, unormal, grim, utilstrækkelig, mærkelig og irriterende. Hende som stivnedes og havde unaturlige bevægelser i socialt samvær, hende med socialangst. Jeg var i foråret 2010 på et 5-dages kursus for angste ved Paul Erik Planitzer. Det skulle vise sig at blive starten på noget, som jeg nu, opfatter som fantastisk. Paul Erik hjalp mig til at finde mine værdier, ressourcer, lærte mig om menneskets - og om angstens natur, at drage nytte af denne og ikke mindst at elske den og mig selv. Jeg har gennem arbejdet med Paul Erik og min angst lært utroligt meget om mig selv, fået redskaber til kontinuerligt at arbejde videre med mig selv, føler mig selvsikker, dejlig, værdifuld og uundværlig. Jeg smiler og retter ryggen, - elsker at møde nye mennesker og nye udfordringer. Jeg kan kun med fornuft og hjerte anbefale Paul Erik Planitzer Jeg har fået en gave, jeg har lært at elske mig selv og livet – og ikke mindst min angst! Mit liv – min angst. Marie Bruun Paulsen, 22 år."  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi Sara A. Christensen  - "Jeg havde levet et liv med angst, indtil Poul Erik Planitzer tog mig og hele min familie under armen. Fra dag 1 var jeg tryg ved ham. Jeg deltog i hans kurser. Jeg har igennem hele mit forløb med bl.a. panikangst mødt mange fag folk (psykologer, terapeuter og andre) som mente de kunne hjælpe mig af med min angst, men aldrig har jeg mødt en mand så lige til og omsorgsfuld som Poul Erik Planitzer. I stedet for at tage fat i angsten som udgangspunkt, tog han fat i de værdier jeg havde og vægtede højest i mit liv, han gav mig nogle redskaber, som jeg kunne arbejde med i min hverdag og som var yderst brugbare. Før jeg mødte Poul Erik Planitzer, var jeg ikke i stand til at se meningen med mit liv. Jeg kunne hverken være alene bare 5 min. eller komme uden for min dør. På en stille og rolig, og en ikke angstprovokerende måde, fik han lært mig at få tillid til mig selv igen, og mod på livet. Det har givet ikke kun mig, men hele min familie en ro igen. Poul Erik Planitzer er en enormt sympatisk, tillidsvækkende og omsorgsfuld mand. Jeg giver ham æren for at jeg i dag kan leve et liv uden angst og nyde mine døtre og livet fuldt ud igen. Så jeg giver hermed min største og bedste anbefaling til Poul Erik Planitzer . Med venlig hilsen Sara A. Christensen - 26 årige enlig mor til 2, og med mod på livet."  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi Michelle Skødt Hansen - "I flere år gik jeg og havde det dårligt. Det var ikke noget særligt i starten - mest bare som en ”dårlig fornemmelse” af et eller andet ubestemmeligt. Jeg fik ikke gjort noget ved det (i hvert fald ikke det rigtige), og fornemmelsen af noget slemt greb om sig og voksede støt. Med tiden fandt jeg ud af at det var angst – og jeg var bange / bekymret praktisk talt døgnet rundt uden at kunne sige, hvad jeg var bange for præcist. Jeg fik psykologhjælp, forsøgte med ”lykkepiller”, talte med min læge, og fik støtte fra familie og venner, men det hjalp ikke. For snart halvandet år siden var jeg så på et kursusophold hvor Paul Erik Planitzer hjalp mig til at forstå min angst, til at handle konstruktivt og få styr på mine tanker og følelser mht. angst og selvværd. Jeg har lært at håndtere hverdagens forhindringer som er blevet udfordringer. Siden hen har jeg fået coaching hos Paul Erik i forbindelse med jobsøgning og angst – og det gav gevinst, for jeg fandt det helt rette job, hvor jeg er glad for at arbejde! Takket være den rette hjælp, som jeg fik hos Paul Erik Planitzer, fik jeg øget livskvaliteten, og jeg fik styr på min hverdag. Jeg har fået metoder og redskaber som jeg bruger hver dag helt naturligt. Jeg ved hvad der skal til, hvornår jeg skal sige fra og hvad jeg har behov for. Jeg kender mig selv bedre nu. Angsten fylder i den grad mindre i min hverdag, og jeg kan håndtere det og bruge det til noget. Jeg kan i dag ærligt sige, at det er mig der styrer mit liv – og ikke min angst. Det er guld værd! Dét kan jeg takke Paul Erik Planitzer for. Med venlig hilsen Michelle Skødt Hansen"  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi angst Lene Muldgaard Hald - "Jeg er 35 år og har levet med generaliseret angst og panikangst i en meget stor del af mit liv. I løbet af foråret og sommeren 2010 gennemgik jeg et intenst terapiforløb hos Paul Erik Planitzer. Terapiforløbet har hjulpet mig utroligt meget i forhold til at komme ud af min angstlidelse. Jeg har været i terapi ved adskillige psykologer, terapeuter og psykiatere gennem de sidste 12-13 år, men jeg har aldrig før mødt et menneske, som havde så stor forståelse for sindet og de mekanismer, der ligger til grund for psykiske lidelser, som Paul Erik har. Jeg har oplevet Paul Erik som enormt nærværende, tillidsvækkende, empatisk og respektfuld igennem hele mit terapiforløb. Forståelsen for sindet kombineret med de helt unikke terapeutiske redskaber, som Paul Erik gør brug af i sin terapi, gør ham til en ener inden for behandling af psykiske lidelser, og herunder angst. Paul Erik går direkte til sagen, når han arbejder med en. Det gør at terapien bliver yderst effektiv og virksom. Jeg kan kun give Paul Erik Planitzer mine bedste anbefalinger til alle mennesker med psykiske problemer. Venlig hilsen Lene Muldgaard-Hald"  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi Pia Bjørnskov - "Paul Erik Planitzer har virkelig hjulpet mig til at finde vejen frem til et gladere liv. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke skal lade mig undertrykke, at mit liv har værdi og at jeg skal leve det. Det mest effektive Paul Erik gjorde for mig var at, hjælpe mig til at finde lysten til at komme videre, starte forfra. Hvad han kunne havde gjort bedre? Med det han har gjort for mig:0)) kan jeg kun sige; der er ikke noget bedre for mig. Jeg og mine drenge har fået et fantastisk liv. "  Læs mere  Læs mindre

Teamcoaching Jette Porsmose Skylvad, Projektchef - "Vi har haft den fornøjelse at modtage 5 sessioner team coaching af Paul Erik Planitzer. Sessionerne havde til formål at gøre os bedre til at udnytte hinandens styrkesider. Desuden har vi modtaget et individuelt styrkebaseret coachforløb med det formål at gøre os mere bevidste om at anvende vores stærke sider til at skabe fremdrift og nå vores mål til tiden. Paul Erik Planitzer har med respekt, indlevelse og kærlig provokation ført os gennem sessionerne, og vi har til fulde fået indfriet vores forventninger. Dette ses også på vores resultater, som er blevet markant bedre. Tak til Paul Erik for en engageret og professionelt indsats. "  Læs mere  Læs mindre

Coaching Henri Rix - "Jeg kender Paul Erik som en dygtig coach med en engageret og involverende stil. Han går lige til sagens kerne, når han sammen med kunden står overfor udfordringer. Han er en værdifuld støtte og en inspirerende partner i business-spørgsmål. Han forstår at håndtere menneskelige hensyn og er ikke bange for at sætte ord og handling bag disse egenskaber."  Læs mere  Læs mindre

NLP - Terapi Sanne - "Jeg er en pige på 19 år. Igennem hele mit liv har jeg haft en stor byrde, at bære på mine skuldre, da jeg som barn var vidne til et voldeligt angreb på min mor. Jeg har altid benægtet det og set det som en stor flovhed, da det var min far der var voldelig overfor min mor. Jeg besluttede, at jeg ikke ville fortælle nogen om min biologiske far, da jeg anså min stedfar som min far. Dette har resulteret i uhelbredelig angst, mareridt og mørkerædsel. Til sidst blev det voldsomt, at jeg ikke kunne bære det mere. Jeg snakkede herefter med Paul Erik Planitzer om min barndom og mine traumatiske oplevelser. Han lærte mig hvorledes jeg kunne gøre disse billeder af et monster mindre uhyggelige, og jeg har ikke haft mareridt siden. Den dag i dag accepterer jeg min fortid som den er og er begyndt at acceptere min biologiske far. vi ses nu og jeg ved i dag, at han ikke gjorde det for at gøre mig ondt, men at han var alt for glad for min mor. "  Læs mere  Læs mindre

Kursus i Angstbehandling Brian Boksa - "Kære Poul Erik Undertegnede vil gerne anbefale, personer med stress og eller angst at kontakte Paul Erik Planitzer for aftale om gennemførelse af internat eller kursus. Grunden til anbefalingen er såre simpel: Det helt ekstraordinære personlige arrangement som udvises, er afgørende for den tillid som er nødvendig for at den angste eller stressede person samt evt. pårørende kan åbne op for problemerne og derved arbejde sig til succes. Kombinationen af NLP teknik og alternative teknikker virker, og man føler sig tryg idet teorien gennemgås grundigt inden der arbejdes med den enkelte. Som forældre til en teenager med angstlignende symptomer var den naturlige vej i første omgang, at få tid til den lokale PPR som er skolepsykolog. Der tilbydes enkelt samtaler og der udføres nogle tests. Men i bund og grund er dette forløb ikke velegnet til brug for mere vedvarende løsning. Vi som forældre til pige med angst, havde nok den sværeste periode i vores familieliv og ægteskab, for det vigtigste hos os, er familiens ve og vel. Ved et tilfælde blev jeg ringet op af Center for stress & angst, hvor jeg blev spurgt om jeg ville støtte med et økonomisk bidrag og fik så en kort redegørelse for hvad pengene gik til! Desværre var og er det hårde tider for byggeriet så jeg måtte takke pænt nej til at støtte. Et par dage senere snakker jeg med min datter om opringningen, og uden min viden går hun på nettet og finder oplysninger om hvad center for stress og angst egentlig er for noget! Kort efter bliver jeg konfronteret med, at min datter har talt med en mand, som gerne vil tilbyde at hjælpe hende… Det viser sig at være Poul Erik Planitzer som hun har talt med. Idet jeg jo ikke kan lade min datter lave aftaler selv, kontakter jeg Poul Erik og får en snak med ham om hvad han mener at kunne bidrage med. Efter kort drøftelse hjemme, siger vi ja tak ! til et tilbud om, at vores datter af Center for stress og angst fik 1 uges internat på Glamsbjerg Hørecenter betalt, betingelsen var, at jeg som far tog med og selv betalte for ophold, forplejning m.v. Den uge i selskab med Poul Erik Planitzer har ikke alene positivt rykket mit forhold til min datter, men også rykket til mit helt generelle syn på mennesker (det lyder stort... og det er det også ). Ved brug af NLP teknikker og livserfaringer generelt, lykkedes det Poul Erik at give kursisterne og mig som pårørende værktøjer, som kan bruges af unge som ældre, kvinde som mand. Dog vurderer jeg at minimums alderen ikke bør være under min datters som på tidspunktet var 15 år, idet teorien kræver indsigt og forståelse som en mindreårig ikke besidder. Kombinationen af teori og praktiske tests/opgaver virkede rigtig godt, og det lykkedes på forunderlig vis Poul Erik, at favne alle de forskelligheder som kursisterne var mødt frem med og differentiere kurset så alle fik særbehandling/undervisning. Jeg har aldrig tidligere mødt en person som på en gang har et ualmindeligt kraftigt personligt engagement og samtidig værktøjerne (NLP) i orden til at kunne gøre en forskel. Da jeg på kurset erfarer, at Poul Erik kan mere en bare håndtere NLP teknikker, stiller jeg under kurset nogle direkte og nærgående spørgsmål til Poul Erik om, hvorfra han har sin viden og hvad hans bevæggrund er for at gøre det han gør. Poul Erik giver sig tid til, at forklare om et langt uddannelses og erfaringsforløb, fra alternativ behandling over NLP til nuværende position, hvor han har fundet sin egen ”model” som virker på de fleste, der vil tage imod hjælpen. Vi taler ikke om nogen mirakelkur, men på bare en uge blev der flyttet bjerge rent mentalt og der blev delt værktøjer ud som kan bruges resten af livet, uanset om du lider af angst eller er pårørende som jeg selv. Derfor kan jeg varmt anbefale Poul Erik Planitzer som coach og terapeut når det gælder stress eller angst. Vores datter som havde det meget svært i folkeskolen og i 9. klasse blev undervist på gangen klaustrofobi), har det nu rigtig godt. Vi har fået suppleret med let medicin som virker rigtig godt og det sammen med den base som blev lagt på kurset, gør at vores datter nu 16 år trives på ny skole (10. klasse) og har tilmed fået sød kæreste. For bare 1 år siden kunne vores datter stort set ikke gå uden for hjemmets fire vægge, og var meget trygget af angsten i alt hvad hun foretog sig. Nu cykler hun selv i skole, shopper i indkøbscentre, besøger kærestens familie alene og er smilende og positiv. Vores datter har fået livet tilbage og vi har fået vores datter."  Læs mere  Læs mindre

NLP -Terapi Flyskræk Tonni Sandberg Hansen - "20 års flyskræk fjernet på 2 timer. Jeg har før været ude at flyve uden nogen flyskræk, men i 1982 kom skrækken i forbindelse med en ferie og flyvetur til Mallorca. Selvom det egentlig var en fin og rolig tur. Jeg vil gerne på ferie hvor der er varmere, og jeg vil gerne kunne flyve dertil. Jeg har derfor siden da prøvet forskellige ting mod flyskræk/angst. Bl.a. har jeg prøvet NLP-terapi, hypnose, weekendkursus hos SAS for flyskrække, men det hjalp ikke. Jeg måtte ty til medicin, som kunne få mig til at slappe af – men flyveturen oplevede jeg ikke meget af, og skrækken var der jo egentligt stadig bare tvunget ud på et sidespor af medicinen. Jeg havde fået anbefalet et besøg hos Paul Erik Planitzer, men må indrømme at jeg tvivlede lidt. Fordi flyskrækken havde godt fast i mig, fordi jeg havde prøvet så meget andet uden held, og fordi angsten for at flyve havde været der så længe at jeg synes jeg havde styr på tankerne om det at flyve. Jeg havde også besluttet at dette var sidste chance og at jeg ellers helt ville opgive fremover - og så rejse på anden måde eller blive hjemme. Men men… efter et par timers snak hos Paul Erik var der nogle af mine grænser der havde rykket sig, nogle tanker var påvirket, noget var sat i gang i mig, mit syn/holdning til en flyvetur var ændret. Jeg var stadig lidt bange for det (usikker på om det stadig var det samme, når jeg kom derop). Men jeg havde dog fået lyst og mod til at få det afprøvet. Jeg havde nogle ”redskaber” med mig, som jeg kunne bruge på turen. Jeg havde også en nødplan: Retur kunne foregå med tog. Og der var planlagt flyskifte, så jeg kunne fortryde undervejs. Men det blev ikke nødvendigt! To flyveture hver vej, og det gik over al forventning. Helt hvad der skete, kan jeg ikke forklare… Vi sad og talte om det, og jeg svarede på nogle spørgsmål m.m. Måske det er noget inde i mig (indre ressourcer eller andet) som jeg fik hjælp til at finde frem og bruge korrekt. I hvert fald kan jeg ærligt fortælle at jeg nu glæder mig til næste flytur – ingen angst når jeg tænker på det. Jeg glæder mig bare. Paul Erik gjorde noget jeg troede var umuligt. Nu kan jeg udleve alle mine feriedrømme og rejsedrømme uden den store forhindring jeg før havde. Jeg anbefaler derfor meget gerne behandling/terapi hos Paul Erik Planitzer. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.