Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Til dig, der hver dag gør dit bedste for at være god nok. Coaching og mentorforløb til unge kvinder, som har brug for større selvværd og tro på egne evner. Julie Navntoft -

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

Biografi

Klientudtalelser

Maria - "Før jeg startede hos Julie, var jeg ledig efter at have afsluttet mig første fuldtidsjob, et barselsvikariat på den arbejdsplads, hvor jeg også havde været studentermedhjælper. Jeg manglede retning på min jobsøgning og havde brug for hjælp til at blive mere fokuseret og til at brænde mere igennem til jobsamtaler. Kort efter mit forløb hos Julie blev jeg indkaldt til tre jobsamtaler. Jeg gik videre til 2. samtale på alle stillingerne og landede efterfølgende det ene job. Jeg er virkelig endt i et fantastisk job på en fantastisk arbejdsplads. Julie gav mig værktøjerne til at finde retning og en stærkere tro på mig selv i jobsamtalen. Hun formår at coache på en måde, så man selv finder sin egen retning. Hun skubber dig fremad uden at mase, og derfor bliver resultatet af coaching med Julie en værdifuld oplevelse. Jeg anbefaler Julie til alle, der har brug for at finde sig selv og finde den rette vej."  Læs mere  Læs mindre

Mie - "I sidste uge var jeg til eksamen i mundtlig retorisk fremstilling. Jeg fik en 12’er og super gode kommentarer. TAK! Du kan altså noget helt specielt."  Læs mere  Læs mindre

Cecilie - "Jeg har fået mod på- og klarhed om min fremtid. Julie skabte tryghed og overblik hos mig med sit åbne sind og store ro."  Læs mere  Læs mindre

Nadia - "Jeg bruger de ting, vi lavede sammen, hver gang jeg synes, dagene er lidt hårde. Tusind tak. Det har været så lærerigt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.