Henrik Hopff - Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Henrik Hopff

Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Kolding, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel forsamtale 450 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching 1.200 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Ledercoaching 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Supervision, individuel 1.200 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 79

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 79

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Ledercoaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 79

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Åben hele året. Ingen ventetid. Ring med det samme. Autoriseret psykolog. Effektiv og hurtig behandling. Specialist og supervisor med 20 års erfaring. Henrik Hopff - Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Beskrivelse

 

Evidensbaseret praksis. Kognitiv terapi. Systemisk coaching.


Cand. psych. Psykolog og supervisor med 20 års erfaring. Specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening.


Jeg har særlig erfaring med:

 • Stressbehandling
 • Forebyggelse af stress
 • Arbejdsrelateret mobning
 • Samarbejdskonflikter
 • Anerkendende kommunikation
 • Konfliktnedtrappende adfærd


Stress:

Lider du af stress? Mangler du fokus? Vil du videre med dit liv? Kender du en du gerne vil hjælpe?


Stop stress i tide! Jo hurtigere du starter på en behandling jo hurtigere bliver du rask. Med få behandlinger med teknikker fra kognitiv terapi bliver du i stand til at tage kontrollen igen.

På vores første møde gennemfører du en stress test, det er 13 spørgsmål der omhandler dit stressniveau.


Sammen ser vi på hvilke resurser du selv har og de resurser der er i dit netværk. Afhængigt af dit behov, bliver der udarbejdet en behandlingsplan. Din plan skriver vi ned og du får den med hjem med det samme.


Personlig udvikling:

Personlig udvikling er en betegnelse, der vedrører alle de aktiviteter, der højner selvviden og identitet, udvikler vores talenter og potentiale, bygger menneskelig kapital og tilgængelighed for arbejdsmarkedet, forbedrer vores livskvalitet og bidrager til realiseringen af de drømme og bestræbelser vi har.


I takt med at vi møder nye udfordringer og får nye erfaringer foregår der konstant en personlig udvikling.


Det er bevidstgørelsen af disse udviklingsmæssige processer, der gør, at vi selv proaktivt kan udvikle de egenskaber og kvalifikationer, der gør os til succesfulde mennesker.


Lederudvikling:

Ledercoaching er et individuelt coachingforløb for ledere. Vi tager udgangspunkt i netop det, der er vigtigt for dig i lederrollen, og du får – gennem nærværende samtaler – mulighed for at tage kvantespring i din personlige og faglige udvikling som leder.


Konflikthåndtering:

Hvordan finder du ud af, hvilket problem der er kernen i konflikten? Hvordan kan du påvirke den anden til at ændre konfliktens forløb? Få hjælp til at blive bedre til at tale med andre, så konflikter undgås? Find ud af hvilke signaler du sender, som kan optrappe en konflikt? Find ud af hvilke mål dit team skal have for konfliktløsning - skal alle konflikter nødvendigvis løses?


Ring for at høre, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.


Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Nina, folkeskolelærer - "Henrik troede på mig helt fra starten. Jeg havde ellers opgivet at komme tilbage til skolen igen. Jeg savnede børnene forfærdeligt. Jeg fik hjælp til at afgrænse mine opgaver og ansvarsområder. Henrik hjalp mig til at få et møde på skolen, hvor jeg fik en aftale om gradvist at vende tilbage. I dag er jeg meget klogere og ved jeg ikke får tilbagefald. "  Læs mere  Læs mindre

Linda, reg. revisor. Vejle - ""Som selvstændig var jeg vant til at klare tingene selv. Da jeg blev ramt af stress, prøvede jeg først selv. Jeg er jo vant til at klare mig selv. Jeg fik en aftale med Henrik og han fik mig overbevist om at der ikke var noget galt med mig. Kun den måde jeg opfattede jobbet på.""  Læs mere  Læs mindre

Peter, ejerleder og direktør - "Jeg havde ikke prøvet det før. Henrik gav mig hurtigt nogle eksempler på hvad erhvervspsykologisk sparring kan bruges til. Så var vi i gang. Jeg lærte om hvordan jeg fik bedre balance mellem fritid og arbejde. Jeg lærte også at blive bedre til at uddellegere. Jeg er kommet til at stole mere på at medarbejderne selv kan tage ansvaret. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme ind på jobbet. "  Læs mere  Læs mindre

Lene, sygeplejerske, afd. leder Aarhus - "Jeg havde være sygemeldt en måned. Samtalerne hos Henrik, gav mig en tro på, at jeg kunne vende tilbage til ønskejobbet igen.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere