DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Åben hele året. Ingen ventetid. Ring med det samme. Autoriseret psykolog. Effektiv og hurtig behandling. Specialist og supervisor med 20 års erfaring. Henrik Hopff -

Beskrivelse

 

Evidensbaseret praksis. Kognitiv terapi. Systemisk coaching.


Cand. psych. Psykolog og supervisor med 20 års erfaring. Specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening.


Jeg har særlig erfaring med:

  • Stressbehandling
  • Forebyggelse af stress
  • Arbejdsrelateret mobning
  • Samarbejdskonflikter
  • Anerkendende kommunikation
  • Konfliktnedtrappende adfærd


Stress:

Lider du af stress? Mangler du fokus? Vil du videre med dit liv? Kender du en du gerne vil hjælpe?


Stop stress i tide! Jo hurtigere du starter på en behandling jo hurtigere bliver du rask. Med få behandlinger med teknikker fra kognitiv terapi bliver du i stand til at tage kontrollen igen.

På vores første møde gennemfører du en stress test, det er 13 spørgsmål der omhandler dit stressniveau.


Sammen ser vi på hvilke resurser du selv har og de resurser der er i dit netværk. Afhængigt af dit behov, bliver der udarbejdet en behandlingsplan. Din plan skriver vi ned og du får den med hjem med det samme.


Personlig udvikling:

Personlig udvikling er en betegnelse, der vedrører alle de aktiviteter, der højner selvviden og identitet, udvikler vores talenter og potentiale, bygger menneskelig kapital og tilgængelighed for arbejdsmarkedet, forbedrer vores livskvalitet og bidrager til realiseringen af de drømme og bestræbelser vi har.


I takt med at vi møder nye udfordringer og får nye erfaringer foregår der konstant en personlig udvikling.


Det er bevidstgørelsen af disse udviklingsmæssige processer, der gør, at vi selv proaktivt kan udvikle de egenskaber og kvalifikationer, der gør os til succesfulde mennesker.


Lederudvikling:

Ledercoaching er et individuelt coachingforløb for ledere. Vi tager udgangspunkt i netop det, der er vigtigt for dig i lederrollen, og du får – gennem nærværende samtaler – mulighed for at tage kvantespring i din personlige og faglige udvikling som leder.


Konflikthåndtering:

Hvordan finder du ud af, hvilket problem der er kernen i konflikten? Hvordan kan du påvirke den anden til at ændre konfliktens forløb? Få hjælp til at blive bedre til at tale med andre, så konflikter undgås? Find ud af hvilke signaler du sender, som kan optrappe en konflikt? Find ud af hvilke mål dit team skal have for konfliktløsning - skal alle konflikter nødvendigvis løses?


Ring for at høre, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.


Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Nina, folkeskolelærer - "Henrik troede på mig helt fra starten. Jeg havde ellers opgivet at komme tilbage til skolen igen. Jeg savnede børnene forfærdeligt. Jeg fik hjælp til at afgrænse mine opgaver og ansvarsområder. Henrik hjalp mig til at få et møde på skolen, hvor jeg fik en aftale om gradvist at vende tilbage. I dag er jeg meget klogere og ved jeg ikke får tilbagefald. "  Læs mere  Læs mindre

Linda, reg. revisor. Vejle - ""Som selvstændig var jeg vant til at klare tingene selv. Da jeg blev ramt af stress, prøvede jeg først selv. Jeg er jo vant til at klare mig selv. Jeg fik en aftale med Henrik og han fik mig overbevist om at der ikke var noget galt med mig. Kun den måde jeg opfattede jobbet på.""  Læs mere  Læs mindre

Peter, ejerleder og direktør - "Jeg havde ikke prøvet det før. Henrik gav mig hurtigt nogle eksempler på hvad erhvervspsykologisk sparring kan bruges til. Så var vi i gang. Jeg lærte om hvordan jeg fik bedre balance mellem fritid og arbejde. Jeg lærte også at blive bedre til at uddellegere. Jeg er kommet til at stole mere på at medarbejderne selv kan tage ansvaret. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme ind på jobbet. "  Læs mere  Læs mindre

Lene, sygeplejerske, afd. leder Aarhus - "Jeg havde være sygemeldt en måned. Samtalerne hos Henrik, gav mig en tro på, at jeg kunne vende tilbage til ønskejobbet igen.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.