Henrik Hopff - Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Henrik Hopff

Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Horsens, Kolding, Videosamtale, GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel forsamtale 450 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching 1.200 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Ledercoaching 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Supervision, individuel 1.200 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 79

89 88 54 79

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Ledercoaching (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 79

89 88 54 79

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Åben hele året. Ingen ventetid. Ring med det samme. Autoriseret psykolog. Effektiv og hurtig behandling. Specialist og supervisor med 20 års erfaring. Henrik Hopff - Psykolog, Stresscoach, Supervisor

Beskrivelse

 

Evidensbaseret praksis. Kognitiv terapi. Systemisk coaching.


Cand. psych. Psykolog og supervisor med 20 års erfaring. Specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening.


Jeg har særlig erfaring med:

  • Stressbehandling
  • Forebyggelse af stress
  • Arbejdsrelateret mobning
  • Samarbejdskonflikter
  • Anerkendende kommunikation
  • Konfliktnedtrappende adfærd


Stress:

Lider du af stress? Mangler du fokus? Vil du videre med dit liv? Kender du en du gerne vil hjælpe?


Stop stress i tide! Jo hurtigere du starter på en behandling jo hurtigere bliver du rask. Med få behandlinger med teknikker fra kognitiv terapi bliver du i stand til at tage kontrollen igen.

På vores første møde gennemfører du en stress test, det er 13 spørgsmål der omhandler dit stressniveau.


Sammen ser vi på hvilke resurser du selv har og de resurser der er i dit netværk. Afhængigt af dit behov, bliver der udarbejdet en behandlingsplan. Din plan skriver vi ned og du får den med hjem med det samme.


Personlig udvikling:

Personlig udvikling er en betegnelse, der vedrører alle de aktiviteter, der højner selvviden og identitet, udvikler vores talenter og potentiale, bygger menneskelig kapital og tilgængelighed for arbejdsmarkedet, forbedrer vores livskvalitet og bidrager til realiseringen af de drømme og bestræbelser vi har.


I takt med at vi møder nye udfordringer og får nye erfaringer foregår der konstant en personlig udvikling.


Det er bevidstgørelsen af disse udviklingsmæssige processer, der gør, at vi selv proaktivt kan udvikle de egenskaber og kvalifikationer, der gør os til succesfulde mennesker.


Lederudvikling:

Ledercoaching er et individuelt coachingforløb for ledere. Vi tager udgangspunkt i netop det, der er vigtigt for dig i lederrollen, og du får – gennem nærværende samtaler – mulighed for at tage kvantespring i din personlige og faglige udvikling som leder.


Konflikthåndtering:

Hvordan finder du ud af, hvilket problem der er kernen i konflikten? Hvordan kan du påvirke den anden til at ændre konfliktens forløb? Få hjælp til at blive bedre til at tale med andre, så konflikter undgås? Find ud af hvilke signaler du sender, som kan optrappe en konflikt? Find ud af hvilke mål dit team skal have for konfliktløsning - skal alle konflikter nødvendigvis løses?


Parforhold:

De fleste oplever i parforholdet forskelligheder og udfordringer, og det er vigtigt at forholde sig til, at udfordringer ikke nødvendigvis er ensbetydende med at jeres veje skal skilles. Nogle udfordringer er til at leve med, andre er ikke.


Konflikter kan være svære at løse, men for at bevare det gode parforhold er det nødvendigt, at forholde sig til konflikterne, lære af dem og løse dem fornuftigt.Ring for at høre, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.


Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Linda - ""Som selvstændig var jeg vant til at klare tingene selv. Da jeg blev ramt af stress, måtte jeg krybe til korset. Det gjorde at jeg i dag er på toppen igen”. Linda, reg. revisor. Vejle"  Læs mere  Læs mindre

Lene - "Jeg havde være sygemeldt en måned. Samtalerne hos Henrik, gav mig en tro på, at jeg kunne vende tilbage til ønskejobbet igen.” Lene, Salesmanager. Horsens"  Læs mere  Læs mindre

Lene - "Jeg havde være sygemeldt en måned. Samtalerne hos Henrik, gav mig en tro på, at jeg kunne vende tilbage til ønskejobbet igen.” Lene, Salesmanager. Horsens"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.