Velkommen til min blog

Skrevet d. 2-3-2018 16:33:37 af Marie Thjellesen - Sexolog, Parterapeut

Velkommen til min nye blog på GoMentor

 

Hvorfor en blog om seksualitet og parforhold? Til det er der kun at sige: fordi jeg har glædet mig til det, jeg har lyst til det og så er der brug for det.

Jeg ser frem til at guide dig i lyst og jeg har lyst til at gøre det seriøst og sobert, på et fagligt og professionelt funderet grundlag.

Parforholdet er som bekendt noget af det bedste, glædeligste og sværeste vi har. Kommunikationen udfordrer og sexlivet har op og nedture, så hvordan passer vi bedst på hinanden? Det´ og meget andet, har jeg lyst til at hjælpe dig med, hvad enten du er alene eller har en partner.

 I min praksis samarbejder jeg med klienter og par om det der er allermest betydningsfuldt for dem; at skabe mere lyst og trivsel i parforholdet og tilstræbe mere lyst og glæde i seksualiteten, -til glæde for parret men også til glæde for hele familien.

Børnene er væsentlige - også når det handler om parforhold.

Min filosofi er; at jo mere glæde, trivsel og lyst der er i dit parforhold, des mere glæde vil der ligeledes være i jeres forældreskab, dette til stor gavn for jeres børn! At investere i dit parforhold er en gave til jeres børn!

Med min baggrund som jordemoder, parterapeut og sexologisk rådgiver, er jeg naturligt optaget at den proces der ligger i at gå fra parforhold til forældreskab. Men…..

 

·      Hvorfor er det en udfordring for parforholdet når I bliver nybagte forældre?

·      Hvordan kommer I styrket gennem graviditet, fødsel og det spæde forældreskab samtidig med at værner om nærværet, samhørigheden og intimiteten i parforholdet?

·      Hvordan bevare I gnisten, gejsten og lysten, når hverdagens gøremål spænder ben for ledige timer?

·      Er man virkelig nødt til et ophold i Paris med partneren for at overleve?

 

NEJ!...Udfordringen er at trække glæden ind i hverdagen, også på en trist og regnfuld tirsdag, i små bitte stunder - der hvor det er muligt.

 

Jeg ønsker at fodre dit håb, at opmuntre dig og give mulige bud på hvordan du kan gøre dig umage i dit parforhold. For parforholdet er noget at det mest spændende og givende, vi kan tænke os – og samtidig må vi erkende, at det kan være hårdt og indviklet og til tider ganske sårbart.

 

Vær velkommen!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.