Hvor er du på vej hen i dit liv?

Skrevet d. 28-10-2022 16:44:56 af Erik Sassersen Møller - ID psykoterapeutstuderende, Coach

Hvad stræber du efter?

Hvad prøver du at komme væk fra?


Søger du typisk hen imod noget?

Eller prøver du oftest at flygte fra noget?


Prøver du at opnå noget?

Eller undgå noget?


Vores mentale og følelsesmæssige bagage har det med at have en stor betydning for, hvordan vi lever vores liv her og nu. Noget af det kan virke hjælpsomt - som en gave, der viser os vej og giver os livskvalitet. Og andet kan virke som den tungeste sten, som vi på én eller anden måde bliver ved med at slæbe af sted med. Personligt kan jeg genkende begge dele. Livet har givet mig læring, der hjælper mig med at navigere i mit nuværende liv. Og jeg har fået hug og modgang, der nogle gange vedligeholder sig selv og får mig til at agere, som om jeg var tre, fem eller ni år.


Læg gerne en kommentar om, hvordan du håndterer DIT liv.


☘ Det er dit liv ☘


Jeg tilbyder dybe, nærværende samtaler med dig.

Om dig. Og om dit liv.

Om det, du kæmper med.

Og om det, du drømmer om.


Psykoterapi til en rimelig pris.

☘ Det er dit liv ☘ 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.