Hvis parforholdet knager, kan juleferien blive meget svær at komme igennem.

Skrevet d. 12-12-2018 19:32:03 af Rasmus Visby - Coach, Stresscoach, Parterapeut

Julen får mange par til at indse, at kærligheden er i krise. Hvis du allerede nu ved, at det knager, så overvej et forløb med coaching for par. Eller book for dig selv, så du ved hvad der er op og ned på dine følelser.

Julen er ikke altid hjerternes fest. Tiden og forventningerne presser folk i parforholdet. De fleste tænker, at julefreden nok skal sænke sig, men oftest bliver det alligevel svært og frustrationerne bobler over. I julen begynder mange par derfor at indse, at de er nødt til at få professionel hjælp.

Udfordringerne opstår både pga. stress, forventninger og en generel tendens til at have kæmpe store krav til parforholdet og egen personlige udvikling. Med den rette hjælp kan du/I udvikle jer imod hinanden i stedet for væk fra hinanden. Heldigvis er det ikke længere tabu at tage sit forhold seriøst - at få hjælp fra en coach til parforholdet. 

Kontakt mig for en gratis forsamtale og de muligheder der er for egen eller fælles coaching. Måske hjulpet på vej af en afklarende persontypetest.

Glædelig jul og godt parforhold!

Rasmus


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.