Genvej til skarpere blik for dig selv: Kombiner coaching med persontypeprofil

Skrevet d. 21-4-2018 09:32:23 af Rasmus Visby - Coach, Stresscoach, Parterapeut

Persontypeprofilen viser hvordan du opfatter verden, træf­fer beslutninger, reagerer og indretter dig i livet. Den siger også hvorfra du henter energi og hvad der dræner dig. Det beskrives ved fire centrale dimensioner; hver med to positioner.


Det kan sammenlignes lidt med fire sæt af arme, hvor man er enten højre eller venstrehåndet. Hvis det falder dig naturligt at skrive dit navn med højre hånd, kræver det en ekstra indsats at skrive med venstre hånd. Sådan er det også med dine fire præferencer i persontypeprofilen.


Med kendskab til disse aspekter kan du styrke din egen gennemslagskraft og spille andre omkring dig stærke. Der er 16 forskellige persontyper. Indenfor hver type er vi alle unikke; men med nogle fælles karakteristika.


Jungiansk Type Indikator (JTI-test). En valideret og seriøs test på dansk, som jeg er certificeret i. Den laves med blik for dig som hel person, hvor du muligvis viser forskellige sider af dig selv på job og privat.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.