Kræv din ret uden kamp

Skrevet d. 12-11-2014 13:17:14 af Lars Nørgaard -

Både privat og på arbejdspladsen har de fleste problemer med at håndtere konflikter og at kæmpe for at få ret. Det bliver ofte enten en ubehagelig kamp for at få ret eller også ender det som en fuser, hvor man vælger at opgive kampen for at undgå konflikten.

På arbejdpladsen kan det både være snakke i forhold til kolleger, ledere, samarbejdspartnere, leverandører eller kunder. Og du vil opleve en stor tilfredshed og skabe merværdi på din arbejdsplads, hvis du griberne konflikterne konstruktivt an.

Vi har alle brug for at få ret og ikke give op, bare fordi det forekommer lettere. Lyt til denne videoblog og blive inspireret til at finde din vej til at kræve din ret. Og i stedet for at trække fronterne op og skabe en konflikt, så er det faktisk muligt at kræve sin ret uden kamp. Hvis man gør det på den rigtige måde, så kan man faktisk skabe en win win situation, hvor begge "kamphaner" helt uden kamp finder en fælles forståelse som begge bliver glade for.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.