ICI stresscoachuddannelse/EMP Stressbehandler

Skrevet d. 12-11-2014 13:11:08 af Jim Dane - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Business coach, Teamcoach, Masterstresscoach

Uddannelsen henvender sig til ledere, TR, HR ansvarlige, psykologer, coaches, behandlere og konsulenter, der ønsker en palette af værktøjer og viden til at hjælpe stressramte samt tillige at forebygge stress. 

Desuden henvender uddannelsen sig til dig som har været konfronteret med stress på egen krop. Gennem større indsigt og værktøjer vil du fremadrettet kunne aflæse dine egne signaler, så du fortsat tør gå efter dine mål, drømme og resultater -  uden stress, men i balance og med overskud.

Det er evidensbaseret at anvendelse af mentaltræning viser sig bl.a. at give ro, fokus og bevidsthed, der skal til for at støtte og fastholde fokuspersoner mod afstresning og opnåelse af deres nye mål.

Kombinationen af nyeste viden om stress, effektfulde værktøjer og mentaltræning vil klæde dig på til at registrere og afhælpe dig selv og andre med stress.

Det er en udbredt misforståelse at man ikke kan hjælpe de stressramte ud fra de coachende principper. Gennem 5 dage viser vi hvordan du gør.

Kontakt mig for at høre om opstart på næste forløb.

Jim Dane

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.