Har du tendens til tankemylder, negative tankemønstre og bekymringer?

Skrevet d. 30-8-2018 10:41:05 af Sigrid Lund Nielsen - Psykomotorisk terapeut, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Så kan denne simple øvelse "flyt dig fysisk" være en slags førstehjælp, så du får stoppet den dårlige spiral og ikke kører på autopilot. 

Se med i videoen, og hør hvordan du kan bruge øvelsen. 

At flytte sig fysisk fx fra det sted du sidder eller fra telefonen hvor den sårende tekst er tikket ind, kan hjælpe dig med at få brudt dine tanker og fortolkninger som højst sandsynligt blot ville have trukket dig væk fra virkeligheden. 

Vi kan ikke styre vores tanker, de kommer og går. Men vi kan træne at blive mere bevidste om hvornår vi bliver kidnappet og trukket væk fra virkeligheden.

Nogle gange skal vi bruge det at flytte os som en slags førstehjælp, til at vide hvornår det er vi skal sætte ind og agere på det der generer os. Men der er forskel på at agerer og reagere. Når du agerer er du bevidst om dine handlinger, når du reagerer er du ubevidst og dine handlinger er en reaktion, en slags refleks. 

Jeg håber, du kan bruge øvelsen og den vil hjælpe dig. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.