ER TIDEN INDE TIL AT FÅ ET BEDRE ARBEJDSLIV?

Skrevet d. 7-8-2018 13:00:47 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

En lang og varm sommerferie er slut og du er tilbage på dit arbejde...

Hvordan er det?


Rigtig mange mennesker går på arbejde hver dag, uden at have et job, de grundlæggende trives i. Det kan handle om ledelse, kolleger, opgaver, arbejdspres og kompetencer eller det kan handle om præstrationsangst eller mangel  på balance mellem arbejdsliv og øvrigt liv. Det vil en lang sommerferie desværre aldrig kunne løse.


Sagen er at mistrivsel, manglende selvværd eller meningsløshed i arbejdslivet har det med at brede sig til alle andre aspekter af vores liv og belaster vores relationer. Når vi er pressede, snærer vi af ægtefælden og når vi frustreres over chefen eller kollegerne, går det ud over familie og venner. Uanset om vi går med vores frustration alene eller "losser af " i vores relationer, finder vi sjældent en løsning uden at gøre noget aktivt ved det. Vores frustration vokser bare til en mere generel meningsløshed, der påvirker vores evne til at opleve nærvær, glæde og tilfredshed.


Måske er det noget du kan nikke genkendende til? Måske er tiden kommet til at gøre noget ved det?


Alle har ret til et godt arbejdsliv og sommetider skal der ikke meget coaching og vejledning til, før nye døre og muligheder åbner sig.


Mit speciale er arbejdsliv, karriereudvikling, stresshåndtering og work life balance. I min praksis på Christianshavn tilbyder jeg coachingforløb til dig, der har brug for inspiration, redskaber og strategier til at genfinde motivation og finde meningsfulde ståsteder i dit arbejdsliv.


Du er altid velkommen!


Kh. Marie Hyltén-Cavallius


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.