Varduhi Babayan - Psykolog, Mentor

Varduhi Babayan

Psykolog, Mentor

København

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Fysisk eller online video samtale for 10x60min 6.500 kr. Aftal tid

Varduhi Babayan 700 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel video samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Varduhi Babayan - Psykolog, Mentor

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe med?

Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet- Jeg har viden, interesser og en dyb forståelse af emner relateret til kulturelle forskelle og psykiske sårbarheder hos immigranter og flygtninge, såsom interkulturelle problemstillinger og immigranters kulturelle identiteter. Hvis en, der lider f.eks af depression, så er den subjektive oplevelse og manifestation af symptomer på lidelsen, på trods af tilstedeværelsen af ​​fælles træk ved depression, tæt forbundet med klientens kulturelle baggrund.

Stress(Arbejdsglæde, arbejdsstress)- Stress er ikke en sygdom, men en tilstand og kroppens reaktion på en belastning. Men ved langvarig stress, kan det derimod give både fysiske og psykiske symptomer og kan resultere i sygdom. De fleste kommer først i terapi, når de har gået lang tid med stress eller/og har f.eks. har angst eller depression, med en anden psykosomatisk lidelse.

Arbejdsrelateret stress kan f.eks. opstå hvis du har utilfredshed, konflikter med kollegaer eller ledelsen, overdreven overbelastning, mobning, utilfredshed med løn eller manglende karrieremuligheder. Du har måske prøvet at have en masse sygemeldinger, men du har det stadig dårligt og kan ikke forestille dig at gå tilbage på arbejde og se dine kollegaer, du er samtidig bekymret for ikke at miste dit job.

Så terapien er for dig, til at hjælpe med at finde ud af dine ønsker, det rigtige valg, din livsglæde og hjælpe dig med at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Angst er en normal menneskelig følelse og opstår som en reaktion på potentiel fare.

Angst lidelse er en neurotisk tilstand. Det manifesterer sig i form af konstant angst hos patienter med hensyn til livsbegivenheder, deres eget udseende såvel som forhold til mennesker. Denne tilstand er ofte kombineret med andre psykiske lidelser og kan være et sekundært symptom på en somatisk sygdom-

 Der findes flere typer angst-panikangst, agorafobi, generaliseret angst, posttraumatisk stressforstyrrelse, socialfobi, obsessive -kompulsive tilstande.

Terapien hjælper fokuserer på opspore, undersøge og ændre negative tankemønstre, der er med til at udløse og opretholde angsten. Der bruges også adfærdsøvelser, hvor man træner i at udsætte sig for angstfremkaldende situationer for at lære at mestre angsten.

Terapien lægger vægt på at lære klienten metoder, som han eller hun kan selv anvende til at bekæmpe angsten

Psykisk sårbarhed, psykosomatiske lidelser-Krop og sjæl er to sider af den samme essens. Sygdommen kan starte fra begge sider. Når kroppen er syg, mærkes vibrationer, krusninger af sjælen. Tilsvarende er gældende, hvis sjælen er syg. 

Mine kvalifikationer og dine forventninger til terapi

Jeg læste fire år i general psykologi på bac.niveau (BA) og derefter to år kandidatuddannelse (cand.psych.) i psykologi og er i gang med autorisation.

Jeg benytter mig af forskellige terapeutiske metoder og har indsigt i individuelt tilrettelagte behandligsforløb tilpasset forskellige lidelser.

Samtalen kan foregå på armensk, dansk og russisk. 

Terapien er struktureret og målrettet mod din aktuelle problemer. Du bliver i starten af terapi timen spurgt om temaer, der skal på dagsordenen, og til slut bliver du spurgt om din oplevelse af timen. Hjemmearbejde er en central del ad terapien i og kan bestå i at udfylde skemaer om ugens aktiviteter eller om tanker og følelser i særlige problemsituationer.


I begyndelsen og under behandlingen kan du modtage spørgeskemaer (psykologiske tests) relateret til dit problem og din tilstand. Spørgeskemaer hjælper med at måle, hvilke symptomer du har og hjælpe med at se, hvad der skal arbejdes med. Det kan være at du har symptomer der er fysiske, mentale eller adfærdsmæssige, som kan være lave, moderate eller høje.Hvis du er i tvivl, om terapien er det noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en gratis samtale, så kan du finde ud af om der er noget, som vi skal arbejde videre med sammen, eller ej.

Online videosamtale er en god mulighed, hvis du føler dig mere tryg i eget hjem. Jeg har erfaret, at videosamtale også er lige så effektiv, som fysiske møder.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Varduhi Babayan

Klientudtalelser

Ronja-34år - "Jeg har været i terapiforløb hos Varduhi for at få hjælp til at håndtere min angst og stress, som jeg har gået med i nogle år. Varduhi er rigtig dygtig til sit arbejde og professionel. Fagligheden er i fokus samtidigt med, man er i trygge rammer. Jeg mærkede Varduhis rummelighed og varme, hvor der både var plads til humor og alvor. Jeg blev mødt af en psykolog med stor faglig viden, som samtidigt er nysgerrig på at lære mere. Jeg blev endvidere mødt med nænsomhed og tilpas udfordring afhængigt af, hvor langt jeg var i terapiforløbet. Jeg giver Varduhi en stor anbefaling her fra. Jeg er ikke i tvivl om, at Varduhi er den terapeut, som jeg vil anbefale andre, og selv tage kontakt til ved behov i fremtiden. "  Læs mere  Læs mindre

Aleksandra 28år - "Jeg kunne ikke finde kræfterne og motivationen til at komme videre. Mine tanker og følelser var i stor opløsning. Jeg var meget stresset . Jeg er overrasket over, hvor meget terapien har hjulpet mig med at komme videre. Mange tak til Varduhi for at hjælpe mig med at finde den rigtige vej i livet. "  Læs mere  Læs mindre

Anne  - "Varduhi Babayan har overblik, empati og faglig dygtighed. Hun har en meget rar personlighed, som hjalp mig med at åbne op og finde svar på mine problemer."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.