Varduhi Babayan - Psykolog, Mentor

Varduhi Babayan

Psykolog, Mentor

København N , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Varduhi Babayan 700 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel video samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Varduhi Babayan - Psykolog, Mentor

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe med?

Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet- Jeg har viden, interesser og dyb forståelse for emner relateret til kulturelle forskelle og mental sårbarhed blandt immigranter og flygtninge, såsom tværkulturelle problemstillinger og immigranters kulturelle identitet.

Hvis du f.eks. har de følgende problemstillinger, så er terapien måske noget for dig.

 • Hvis du har psykologiske/mentale problemer i perioden efter migrationen
 • Hvis du har boet i udlandet i årevis og stadig føler dig ensom og misforstået
 • Hvis du står overfor spørgsmålet om, at du er blevet fremmedgjort fra dit eget land, og samtidig har status som en indvandrer
 • Hvis du ikke kan finde balance i at bo i udlandet


Lav selvtillid og lavt selvværd -Hvordan lærer man at elske sig selv ubetinget? Mange mennesker kommer på den ene eller anden måde til den konklusion, at de ikke elsker og accepterer sig selv. Hvad er selvaccept, hvordan lærer man det? For at acceptere dig selv, skal du arbejde med selvværd, øge selvtilliden, gennem selvrespekt, og selvaccept.

Her er nogle trin, som vi kan arbejde med sammen og som vil hjælpe dig på denne vanskelige og lange rejse:


 • at lære ikke at stole på eksterne vurderinger, men prøve at forstå dig selv.
 • ikke være bange for at begå fejl.
 • lære at passe på andre, mindst en gang om dagen for at gøre dig mere positiv.
 • være opmærksom egne mål, ambitioner og bevæge sig i den rigtige retning. at være dig selv oftere, og ikke hvem du gerne vil være.
 • og endelig konstant stille dig selv det samme spørgsmål "hvad vil jeg?"


ADHD, børn og trivsel - I de sidste 2 år har jeg også arbejdet med børn og unge med autisme. Jeg tror på, at læring og disciplin er det bedste værktøj for mennesker med autisme.

At lære at spille klaver kan have en enorm indflydelse på helbred for dem, der er glade for musik. Jeg tror på, at alle har deres egne talentfulde sider, og i mit arbejde med autistiske mennesker bruger jeg deres hukommelse, som et vigtigt værktøj, Jeg har erfaret, at de kan spille melodien lige efter en visning og huske den uden at skulle se noderne igen. At lære at spille sine egne melodier, hjælper dem at finde sin ro.

Arbejdsglæde, arbejdsstress- skal arbejde virkelig være en kamp eller en fornøjelse? Du har mistet din arbejdsglæde og tilfredsheden med dit arbejde? Måske skal vi finde ud af, hvorfor at du har mistet tilfredsheden. Tilfredshed handler måske ikke om, hvad du har, og hvad du ikke har. Tilfredshed er kun relateret til, hvem du er? Arbejder du for meget og føler at du dræber dig selv? eller arbejder du lidt, og stadig føler at du dræber dig selv? Det er nogle eksistentielle spørgsmål, som ligger i denne problemstilling, som vi kan drøfte sammen og prøve at finde dine egne, unikke løsninger.

Psykisk sårbarhed, psykosomatiske lidelser, angst, depression, bipolare lidelse og personlighedsforstyrrelser, har særlig interesse, erfaring og viden om, da jeg har læst klinisk psykologi og har også erfaring fra psykiatrien. Krop og sjæl er to sider af den samme essens. Sygdommen kan starte fra begge sider. Når kroppen er syg, mærkes vibrationer, krusninger af sjælen. Tilsvarende er gældende, hvis sjælen er syg. I terapien vil vi bruge kognitiv metode. Udgangspunktet for den kognitive terapi er, at tankerne indgår i en direkte interaktion med vores følelser, adfærd og kropslige reaktioner. I terapien arbejder vi med at undersøge og analysere tankerne, få en forståelse af, hvordan de påvirker dig i en positiv eller negativ retning.

Hvis du er i tvivl, om terapi er det noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en gratis samtale, så kan du finde ud af om der er noget, som vi skal arbejde videre med sammen, eller ej.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Varduhi Babayan

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.