Trine Vestergaard Gylling - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Trine Vestergaard Gylling

Psykoterapeut, Kropsterapeut

Frederiksberg

Personligt fremmøde

Psykoterapi eller coaching 700 kr. Aftal tid

Energifelt-healing, 800 kr. Aftal tid

Denne metode er ny, og beslægtet med familie-opstilling, som også arbejder med feltet omkring os.

Jeg får din tilladelse til at forbinde mig til dit energi-felt, herfra mærker jeg hvor der er mulighed for at release energi. Sammen taler vi om det og jeg bibringer harmoni, lys og helende intentioner.

Disse sessioner foregår uden en lang samtale, vi taler kort sammen - arbejder med energierne og taler lidt undervejs og igen afrunder til slut. Jeg får utroligt positivt feed-back på disse sessioner. Her kommer vi ind og rykker ved det vigtigste lige nu og ofte får vi lov at løsne gamle mønstre, som er svære at frigøre via samtaleterapi. Meget effektivt. Du kan være en smule træt efterfølgende (nogle er helt høje - det er forskelligt fra session til session) så det vil være godt at have tid til at slappe af, efterfølgende.

Touching Dialogue 1.200 kr. Aftal tid

Skånsom terapi, en smule samtale efterfulgt af blid berøring på briks, fuldt påklædt, meget blidt og respektfuldt.

Virker særligt godt til at skabe tryghed helt ind på celleplan.

Hjælper til at hele traumer, reducerer stress. Beroliger hele nervesystemet.

Du lærer at mærke dine grænser og opdager hvor fin grænsen kan være imellem det jeg har lyst til og det jeg ikke har lyst til.

Kroppens sprog er mere sofistikeret end sprogets. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi, til personlig udvikling og stress håndtering. Lær at træffe gode beslutninger, at højne din bevidsthed og at blive bedre til at være nærværende. Trine Vestergaard Gylling - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse

Afklaring/Balance i Arbejde - fritid - Familie/Kærlighed - Skab den karriere du ønsker/Styrk dit selvværd


At forbedre en del af dit liv, påvirker hele dit liv i positiv retning.


Psykoterapi og Lifecoaching er at arbejde med hele mennesket og hele livet, med alt hvad det rummer. 


Fra Stress til inspiration. Fra Kaos til ro og klarhed. Opnå gode relationer.


Træn dig til Overbevisninger som du har glæde af. Lær at respektere din indre guide, dine følelser.


Når du vælger psykoterapi/Lifecoaching, bruger jeg min evne til at møde dig der hvor du er. Jeg bruger også min kreativitet, til at anvende mange af de forskellige værktøjer, som jeg har puttet i min værktøjskasse igennem mine snart mange år som coach, leder, mentor osv.


Bevidsthed og fokus er udgangspunkt for forandring


Fokuserer du på problemet eller løsningen?


Hvor er dit fokus - når du ikke er bevidst om at vælge dit fokus?


Har du lagt mærke til at du har en tendens til at gentage mønstre?


Er du bevidst om at 90% af dine tanker, kommer som resultat af programmering fra barndommen, reklamer, samfundets normer, skole, job, venner, familie osv.


Disse 90% er så automatiske at du ikke forholder dig kritisk til dem, før du får metoderne til at se på dine egne overbevisninger, med nye øjne.


Du får metoder til at få det bedre - og jeg har særlig god erfaring med afhjælpning af stress, traume og negative tankemønstre.


Kontakt mig ganske uforpligtende for at høre mere.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere