Trine Vestergaard Gylling -

Trine Vestergaard Gylling

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vi arbejder med dit energifelt. Dit nervesystem beroliges og vi kan arbejde henimod mere klarhed, glæde og velvære. Hjælper imod stress og virker forløsende. Trine Vestergaard Gylling -

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LÆNGREPsykoterapi og Lifecoaching er at arbejde med hele mennesket og hele livet, med alt hvad det rummer. 


Fra Stress til inspiration. Fra Kaos til ro og klarhed. Opnå gode relationer.


Træn dig til Overbevisninger som du har glæde af. Lær at respektere din indre guide, dine følelser.


Når du vælger Lifecoaching/Energifeltarbejde, bruger jeg min evne til at møde dig der hvor du er. Jeg bruger også min kreativitet, til at anvende mange af de forskellige værktøjer, som jeg har puttet i min værktøjskasse igennem mine snart mange år som coach, leder, mentor osv.


Bevidsthed og fokus er udgangspunkt for forandring


Fokuserer du på problemet eller løsningen?


Hvor er dit fokus - når du ikke er bevidst om at vælge dit fokus?


Har du lagt mærke til at du har en tendens til at gentage mønstre?


Er du bevidst om at 90% af dine tanker, kommer som resultat af programmering fra barndommen, reklamer, samfundets normer, skole, job, venner, familie osv.


Disse 90% er så automatiske at du ikke forholder dig kritisk til dem, før du får metoderne til at se på dine egne overbevisninger, med nye øjne.


Du får metoder til at få det bedre - og jeg har særlig god erfaring med afhjælpning af stress, traume og negative tankemønstre.
Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.