Signe Birkum - Coach, Business coach, Business Mentor, Mentor

Signe Birkum

Coach, Business coach, Business Mentor, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

10 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coachingsession (studerende, ledig) (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coachingsession (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coachingforløb (GoMentor videosession) 3.400 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Er du klar til, at der skal ske noget nyt - men er du i tvivl om retningen? Få konkrete øvelser og værktøjer til at skabe en karriere med mening og formål. Signe Birkum - Coach, Business coach, Business Mentor, Mentor

Beskrivelse

Er du klar til, at der skal ske noget nyt - men er du i tvivl om retningen?


1:1-coaching hos mig er for dig, der drømmer om et balanceret arbejdsliv med (mere) mening, men som har svært ved at sætte fingeren på, hvad du gerne vil. Det er også for dig, der ønsker en coach, der lytter aktivt til dig, hjælper dig med at finde din rette hylde og planlægge dine - første - skridt derhen.


 • Måske føler du ikke, at du er ‘landet rigtigt’ i dit arbejdsliv og vil gerne finde din rette hylde
 • Måske søger du en bedre balance mellem job og tiden derhjemme
 • Måske ønsker du at skifte retning, men ved ikke hvorhen eller hvordan
 • Måske har du en drøm om at starte som selvstændig
 • Måske vil du i højere grad bruge ‘hele dig’ i dit arbejde
 • Måske vil du blive bedre til at sige fra uden dårlig samvittighed
 • Måske står du ved en skillevej og ved ikke, hvad du skal vælge
 • eller måske drømmer du om en ny uddannelse, men ved ikke hvad du skal bruge den til


En undersøgelse fra Kantar Gallup viser, at hver 5. dansker overvejer at ændre deres arbejdsliv – og hver 4. svarer, at de søger noget mere meningsfuldt. Hvis du er en af dem, og hvis du gerne vil være klædt bedre på til at træffe dit valg om en eventuel ændring, kan et individuelt karriereforløb være noget for dig.


Det handler ikke om at være arbejdsdyr. Det handler om at være menneske.


Rigtig mange af os har ikke lært at bruge os selv og vores talenter rigtigt.


Vi overforbruger os selv, fordi vi bruger uhensigtsmæssigt meget energi på opgaver, som vi har øvet os i at være gode til, men som vi ikke har naturlige talenter for. Det er drænende – og i værste fald fører det til mismod, manglende mening og stress.


Vi længes efter noget udefinerbart; noget, vi ikke har ord for. Det, vi i virkeligheden længes efter, er os selv.


For at finde tilbage til det balancerede arbejdsliv, meningen, følelsen af retning og mere energi handler det altså først og fremmest om at finde dig selv.


Det kan lyde langhåret; det er det ikke. Du skal med andre ord genfinde alt det, der var i dig, før du begyndte at ‘gøre det rigtige’.


Betyder det, at du skal tage et skarpt venstresving og sige op i morgen? Nej.

Langt de fleste af mine klienter kan genskabe retning og mening i det job, de allerede har. Men det kræver, at du bliver bevidst om dine talenter, så du ved, hvad du skal gå efter.

Hvad du kan forvente

Efter et forløb vil du f.eks.:

 • have opdaget dine særlige talenter og vide, hvordan du bruger dem
 • have afdækket dine vigtigste værdier
 • kunne sætte ord på din passion
 • kende dig selv og dine handlemønstre, så du undgår at ende i den samme situation
 • vide, hvad du har at bidrage med
 • kende dine første skridt til et evt. retningsskift
 • have afdækket de vigtigste faldgruber ved at starte som selvstændig
 • vide, hvordan du siger ja til dig selv, så du kan arbejde autentisk og ‘have dig selv med på arbejde’
 • kende din ‘genizone’ og dit ‘glasloft’
 • finde din ægte motivation vide, hvad der er ‘sandt’ og ‘rigtigt’ for dig
 • og meget, meget mere ...

Hvem er jeg?

Jeg hedder Signe Birkum, og jeg er certificeret Life & Business Coach fra Danmarks førende coachuddannelsesudbyder, Sofia Manning. Uddannelsen er ACTP-akkrediteret hos ICF, dvs. at den er international anerkendt.


Siden min grunduddannelse er jeg blevet PCC-certificeret, da jeg har mere end 500 timers coachingerfaring. Desuden er jeg certificeret i talenttesten tt38.


Ved siden af min private coachingpraksis arbejder jeg som karrierecoach, underviser og vejleder for ledige akademikere i Københavns Kommune.


Tidligere har jeg været mentor på Sofia Mannings coachuddannelse, ligesom jeg har assisteret på Mastermodulerne om hhv. ledelse og iværksætteri.


For dig betyder det, at du hos mig får en yderst erfaren karrierecoach, der både kan objektivt 'måle' dine styrker og kompetencer og på baggrund deraf tilrettelægge en karrierevej for dig, der både føles autentisk, meningsfuld og i balance med din hverdag i øvrigt.


Det hedder trods alt 'arbejdsLiv.' Det handler om at være menneske.


Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc. fra CBS, og jeg har arbejdet både som eksportrådgiver i Udenrigsministeriet og inden for HR i Undervisningsministeriet.


I 2016 valgte jeg dog at tage et U-turn, og jeg er de seneste fem år således gået fra 'god' karriere i Udenrigsministeriet til meningsfuld karriere som selvstændig coach.


Som menneske er jeg ambitiøs, handlingsorienteret og nysgerrig. Jeg sætter en stor ære i at finde ind til kernen af det, du i virkeligheden gerne vil - selvom det endnu er ukendt for dig. Jeg kalder det din essens.


Jeg ser altid muligheder, og jeg tror på, at du også selv sidder med en masse (ubevidste) svar. Som din coach er det min fornemmeste opgave, at du selv er med på vejen, og at du kan se dig selv i det, vi taler om.


Og ikke mindst: At det ikke kun bliver ved snakken, men at du flytter dig i den 'rigtige' retning.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Signe

Biografi

Klientudtalelser

Natashia - "“1.000 tak for alle dine super gode råd, som du serverer på den dejligste måde.”"  Læs mere  Læs mindre

Mette - "“Jeg har fået en langt større bevidsthed om mig selv og andre mennesker.”"  Læs mere  Læs mindre

Anni - "“Arbejdet med Signe har gjort noget så stort, skræmmende og uoverskueligt som at følge min drøm og starte som selvstændig til noget simpelt og overskueligt.”"  Læs mere  Læs mindre

Louise - "“Jeg ved nu, at der ikke kun findes én hylde til mig, men at mit liv består af ét stort træ, som har mange grene; at det faktisk er OK at flytte sig over på den anden gren i stedet for at blive siddende.”"  Læs mere  Læs mindre

Rikke - "“Jeg har fået en kæmpe indsigt i mig selv og forstået, hvorfor jeg handler, som jeg gør i bestemte situationer. Derudover er jeg blevet bevidst omkring de narrativer, jeg sætter op omkring mig selv.”"  Læs mere  Læs mindre

Pia - "“Da jeg gik derfra, var der meget mere klarhed og struktur i mit hoved. Jeg var høj på en følelse af at vide meget mere om, i hvilken retning jeg ønsker at bevæge mig, ligesom jeg også havde meget mere lyst til og mod på at gå i gang.”"  Læs mere  Læs mindre

Julie - "Før forløbet var jeg bange for, om jeg var/er stærk nok til at bryde det gamle mønster. Ellers ville det være spild af tid. Men de værktøjer, som Signe har lært mig, giver så ufattelig god mening, at det næsten er let for mig at bryde det gamle mønster. Og skulle jeg en dag falde tilbage i det gamle, har hun også givet mig en strategi til det :-)”"  Læs mere  Læs mindre

Liv - "“Jeg vil anbefale Signe til alle, der ligesom mig har brug for en retning i deres arbejdsliv. Jeg havde virkelig ingen arbejdsglæde tilbage, og jeg kunne ikke se skoven for bare træer. Signe hjalp mig med at lægge strategien, og hun sørgede for, at jeg hele tiden havde ejerskabet.”"  Læs mere  Læs mindre

Anni - "“At købe et forløb hos dig er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Jeg gik fra hver session helt tændt og klar til at rykke – og rykke, det gjorde jeg! Jeg fik enormt meget ud af hver eneste session, og jeg er så taknemmelig for, hvordan du øste ud af alt, hvad du vidste. Det var super fedt at have en coach, som jeg følte næsten gik lige så meget op i, at jeg lykkedes, som jeg selv gjorde.”"  Læs mere  Læs mindre

Lisa - "“En kæmpe varm anbefaling herfra. Signe er empatisk, dygtig, klog og indsigtsfuld. Hun besidder en evne til at gøre dig tryg fra første sekund, og hun er dybt professionel. Jeg har fået noget ud af hvert sekund.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.