Sabine Marie Huus - Coach, Mentaltræner

Sabine Marie Huus

Coach, Mentaltræner

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er uddannet coach fra Sofia Manning, som er ACTP godkendt af ICF. Jeg udbyder 1:1 coaching og forløb fysisk og online Sabine Marie Huus - Coach, Mentaltræner

Beskrivelse

Personlig udvikling

Kunne du tænke dig at:

 • Finde dit fulde potentiale
 • Stå stærkere i dig selv
 • Være en del af et trygt rum, hvor du samtidig bliver udfordret og rykker dig
 • Få belyst hvad der forhindre dig og slippe det
 • En session eller forløb i nuet
 • Få åbnet op for nye perspektiver
 • Sætte dig selv forrest

Så er jeg måske den rette coach for dig. Jeg foreslår hvertfald at vi tager en uforpligtende afklaringssamtale omkring hvordan jeg kan hjælpe dig. Intet menneske er ens, og derfor er det vigtigt at vi samarbejder om at få skræddersyet den perfekte session eller forløb, så du føler dig tryg hele vejen igennem. 

Jeg tilbyder også et forløb eller 1:1 samter for unge som har en fraværende forældre og kan genkende at:

 • At det er svært at tage hul på snakken
 • At andre ikke har overskud til at lytte til dig
 • At dine venner umuligt kan forstå din situation
 • Svært ved at koncentrere dig (skole, lektier, arbejde osv.)
 • Svært ved at sætte grænser
 • Svært ved at sige nej
 • Støj i dit hoved
 • Tom inden i

Kan du genkende det, så synes jeg at du skal kontakte mig

Metoder og værktøjer

Livshjulet:

Du belyser hvilken livsområder, som er vigtige for dig ligenu og her. Livsområderne snakker vi igennem og finder ud af hvilket et af områderne vi skal arbejde videre med, og som vil have den størst mulige positive effekt for de andre livsområder.

De 6 trin

Jeg arbejder ud fra de 6 trin, som er en effektiv model, der åbner op for reflektioner og motivation, så DU kan skabe positiv forandring og opnå dit mål. Vi arbejder med at afdække dine forhinringer og undersøge det som fastholder dig i dine gamle mønste og vaner. Når vi har belyst hvad der forhindre dig, kan jeg hjælpe dig med at bryde de forhindringer. Fra et nysgerrigt udgangspunkt tjekker jeg ind på hvilken indsigter du har fået i processen og hvor klar du nu er til handling. Nu kan vi sammen lave en plan, arbejde på en ny strategi eller vane. Jeg sikre mig altid du går fra vores sessioner i en god egentilstand. Det er vigtigt for mig at du går fra vores sessioner med en god følelse og tro på at kunne nå dine mål.Jeg arbejder ud fra de 6 trin, som er en effektiv model, der åbner op for reflektioner og motivation, så DU kan skabe positiv forandring og opnå dit mål. Vi arbejder med at afdække dine forhinringer og undersøge det som fastholder dig i dine gamle mønste og vaner. Når vi har belyst hvad der forhindre dig, kan jeg hjælpe dig med at bryde de forhindringer. Fra et nysgerrigt udgangspunkt tjekker jeg ind på hvilken indsigter du har fået i processen og hvor klar du nu er til handling. Nu kan vi sammen lave en plan, arbejde på en ny strategi eller vane. Jeg sikre mig altid du går fra vores sessioner i en god egentilstand. Det er vigtigt for mig at du går fra vores sessioner med en god følelse og tro på at kunne nå dine mål.

Visualiseringer

Jeg arbejder udfra at vi alle er forskellige og har forkellige behov. Derfor kan visualiseringerne blive brugt, hvis det giver mening for dig og dit mål.


Min egen personlige udvikling.

I dag lever jeg af at coache, undervise og træne mennesket.

Kickstarten på min egen udvikling blev da jeg for første gang fandt modet til at lytte helhjertet til mit hjerte og tog springet og tog min coach uddannelse hos Sofia Manning, hvor jeg er uddannet coach fra og hvor jeg er igang med at tage en master i Public Speaking. Imens jeg tog uddannelsen slog det mig, at min drøm altid har været at hjælpe mennesker med at finde deres fulde potentiale og gå efter deres mål. Jeg er i dag 25 år og vil mene at jeg "TOG EN ANDEN VEJ" har arbejdet i GRØD i mange år og ser det som en stor del af mit liv og ser mit arbejde i GRØD, som mit fundament for hvor meget af min energi kommer fra, og hvor min enorme nysgerrighed og åbenhed overfor mennesket kommer fra. Sammen med menneskerne fra Grød indgik jeg pludselig i et fællesskab hvor jeg kunne sige alle mine drømme højt uden fordømmelse. Hele det fællesskab har rykkket mig som menneske og gjort mig til noget, som er større end mig selv. Derfor ved jeg hvad fællesskaber kan gøre for folk, og hvor vigtigt det er at have en der støtter dig og giver dig nogle kærlige men også udfordrende spørgsmål. Jeg tror cirka jeg har betjent 250.000 kunder i min tid hos GRØD og da jeg begyndte at få henvendelser fra kunder i alle former og størrelser, som ønskede min ekspertise, følte jeg, at jeg manglede værktøjerne og viden omkring at føre en samtale hvorpå mennesket selv handler og selv rekflektere, får insigterne og klarheden. Derfor blev jeg uddannet coach hos Sofia Manning og det er det bedste jeg har gjort for mig selv og andre. Coaching handler nemlig om at hjælpe mennesket med at finde ud af hvad de vil, hvad der forhindre dem i at opnå det og at hjælpe dem til at nå dertil på en ærlig, positiv, empatisk og effektiv måde.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.