Malene Bredvig - Mentor, Coach, Business coach, Stresscoach, Terapeut

Malene Bredvig

Mentor, Coach, Business coach, Stresscoach, Terapeut

Skanderborg

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching / NLP terapi/ Supervision 950 kr. Aftal tid

Sparring / Rådgivning 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

22 94 67 22

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

I et samarbejde med mig, får du helhjertet og kompetent sparring. Du opnår at stå stærkere, både som virksomhed, men også personligt. Malene Bredvig - Mentor, Coach, Business coach, Stresscoach, Terapeut

Beskrivelse

​Jeg har hjulpet virksomheder, ejerledere og selvstændige med gode råd, sparring og forretningsudvikling, input til systemer og planer der letter i deres hverdag og som giver mere overskud og balance.


Som Coach og NLP terapeut har jeg hjulpet mange med at finde ind til deres potentialer og uudnyttede ressourcer og at stå stærkt i sig selv.


Jeg har hjulpet og støttet masser af mennesker til at forstå deres problemer og udfordringer og hjulpet dem til at opnå større glæde, mere trivsel og det der giver dem mening i livet.


Jeg har løbende uddannet mig og har en stor Værktøjskasse indenfor systemer, projekter, lean, salg, sparring, ledelse, supervision, coaching, NLP terapi og processer.


Du er velkommen til at kigge ind på malenebredvig.dk og læse mere om mig (brug linket øverst på siden)


Ønsker du private forløb tilbyder jeg det på hverdagstrivsel.dk eller læs mere på gomentor.dk/mentorer/malene-bredvig


Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

Klientudtalelser

Heidi Lambertus, Kreativ direktør & medejer - "Malene hjalp os med at skabe struktur og overblik over vores organisation. Denne struktur og overblik var med til at vi fik et godt og grundigt kig ”indad”. Vi er derfor blevet bedre til ikke at tage så mange spontane beslutninger, men se vores organisation i et helhedsbillede hvér gang vi tager beslutninger. Det har givet os en mere rolig hverdag med mere struktur. Heidi Lambertus, KREATIV DIREKTØR & MEDEJER EVALD BRASSERIE & CAFE RESTAURANT ZORBA HOLGERS KRO – KROEN I CENTRUM Silkeborg"  Læs mere  Læs mindre

Brian S - "Jeg har været i et forløb hos Malene. Jeg var nysgerrig omkring at prøve coaching af og blev anbefalet Malene og jeg tror inders inde at det handler om selvindsigt og at tør sige dem højt. Det at være ærlig over for sig selv og mærke efter. Igennem spørge teknikker og hjemmeopgaver har jeg åbnet op for nogle problemstillinger som har forgrenet sig til udfordringer i mit liv. Igennem terapi, hvor en grænse med lukkede øjne og dybe vejrtrækninger skulle tilvendes, men som i den grad giver mening, så man er helt inde i sig selv, "MÆRK" efter, og stol på din mavefornemmelse. Jeg er stor fan af måden, Malene arbejder på, man skal selv finde svarere (kommer selv med sin udfordring), så hjælper hun dig igennem terapi og er katalysatoren der får det bearbejdet. Jeg har med garanti fået videreudviklet og fintunet de værktøjer jeg i forvejen besidder og hjælp til at finde tilbage til at holde fokus og komme ud af en tilspidset situation. Malene er yderst professionel og besidder efter min mening store kompetencer indenfor det område hun arbejder med, helt klart en person jeg har tillid til og fik det meget hurtigt. Jeg er sikker på at alle i princippet kunne have gavn af en coach som "lige" får rusket op i ens indre værdier og hvad er vigtigt. Kan kun give min varmeste anbefaling og 5 store stjerner til Malene. Brian S "  Læs mere  Læs mindre

Esben - "Omkring konsultationerne synes jeg det var særdeles interessant og en ”øjenåbner”. Det var struktureret og professionelt i sin form, kom ud i nogle kroge hvor jeg ikke havde været i mange år og gav i det hele taget stof til eftertanke. Din person gør det nemt at sidde i den varme stol, for din empatiske tilgang i jordhøjde åbner op for den hudløse ærlige dialog der er forudsætningen for løsning og fremskridt. Var imponeret over dine konklusioner/opsummering på det sidste fællesmøde – du havde fanget mange nuancer og forhold jeg ikke selv var klar over og havde dermed udarbejdet en klar diagnose/skabelon for et videre arbejde. Esben "  Læs mere  Læs mindre

Michael Bailey - "Jeg været så heldig at gennemgå et coaching forløb hos Malene. Hun har lært mig, at det du har i dit liv lige nu, stammer fra din egen tankegang. I det øjeblik du sætter en anden værdi på dig selv, lunter du med i den nye tilstand, og det bliver det hjem hvorfra du ser verden. Med andre ord, det vil definere, hvordan du tænker, føler, handler og skaber resultater. Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer. Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid. Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring. Michael Bailey "  Læs mere  Læs mindre

Jan Møller Christensen, Primanor - "”Vi har med meget tilfredsstillende resultat benyttet os af Malene Bredvig i processen med at ansætte sælgere. Malene stod for udvælgelsen og første interview. De kandidater vi fik til 2. samtale var alle yderst kvalificerede. De endelige kandidater lavede Malene en DISC analyse på. Vore sælgere er efter 2 år stadig ansat i vor virksomhed, et bevis på succes i ansættelsesprocessen. Vi vil helt sikkert ved fremtidige ansættelser igen benytte os af Malene. Jan Møller Christensen, adm. direktør Primanor Danmark"  Læs mere  Læs mindre

Thorkild Fuglsang Nielsen, Headahead - "Vi har arbejdet sammen med Malene og Contesta i en længere periode, specifikt med kandidat-sparring, profilanalyser og –test. Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Malene. Hun arbejder meget struktureret. Det beviser hun i sit oplæg til opgaven, gennemførelsen og måden hun følger op på, når opgaven er afsluttet. Thorkild Fuglsang Nielsen, d. 12-02-2016 HEAD aHEAD"  Læs mere  Læs mindre

Christina Torp, Hotelchef, Ruths Hotel - "På Ruths Hotel har vi benyttet Malene/Contesta som konsulent for vores samlede salgsindsats på B2B markedet. Malene har stået for tilrettelæggelse og udførsel af al nysalg, en del af vores kundepleje og gensalg, samt strukturering og opsætning af CRM procedurer i Picasso. Malene har desuden været en værdsat sparringspartner som har udvist generel interesse i vores hotel og har forstået at erfarings-udveksle, rådgive og videreformidle indenfor service og kvalitet der rækker langt udover hendes oprindelige opgaver for hotellet. Malene er værdsat som person og har repræsenteret Ruths Hotel på en professionel og personlig måde hvorfor vi kan give hende vores varmeste anbefalinger. Christina Torp, Hotelchef, Ruths Hotel"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere