Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Kirsten Poulsdatter Larsen

Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

København , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

psykoterapi/coaching 300 kr. Aftal tid

Kontakt mig for gratis telefonisk forsamtale ved at sende mig en mail: kp.larsen@outlook.com eller skrive en sms til 25 13 18 69. Sessionerne foregår i NLP Huset i Valby. Tre sessioner er ofte tilstrækkeligt til en aktuel problemstilling, og ellers aftaler vi et længere forløb, som det viser sig henad vejen. Jeg glæder mig til at høre fra dig og støtte dig i at øge din trvisel i dit liv. Tider tirs- og torsdage fra kl. 16:30.

Videosamtaler

psykoterapi/coaching (GoMentor videosession) 300 kr. Aftal tid

Kontakt mig for gratis telefonisk forsamtale ved at sende mig en mail: kp.larsen@outlook.com eller skrive en sms til 25 13 18 69. Sessionerne online er over ZOOM. Jeg sender dig link forud for hver session, som vi har aftalt. Tre sessioner er ofte tilstrækkeligt til en aktuel problemstilling, og ellers aftaler vi et længere forløb, som det viser sig henad vejen. Jeg glæder mig til at høre fra dig og støtte dig i at øge din trvisel i dit liv. Tider weekend og fra kl. 16:30 på hverdage.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeutstuderende. Cert. NLP Master Practitioner og Systemisk Supervisor & Coach. Cand. Mag. Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 • Er der knas i dine relationer på jobbet eller derhjemme?
 • Er du stadig påvirket af at have været, eller er du fortsat pårørende til en misbruger?
 • Er du i sorg?
 • Er du klar til et forfriskende personligt udviklingsforløb?

Kontakter du mig, fortæller du mig det, du mener, jeg skal vide om dig: dine udfordringer, symptomer og årsager. Jeg fortæller, hvad jeg kan tilbyde dig, og hvis det resonnerer hos dig, lægger vi sammen en handlingsplan. Det kan helt simpelt være en plan for den session, vi aftaler. 

Hvad tilbyder jeg?

Psykoterapi er et andet ord for dybere samtaler, hvor jeg som samtaleterapeut er uddannet og trænet i at tage værktøjer og metoder i brug, som er egnede til at at støtte og hjælpe dig med at få en højere livskvalitet. Det kan fx være tidslinjer, positionsarbejde, healing af indre barn, livshjulet og forening af konfliktende indre dele i dig. 

Coaching er en både lineær (målorienteret) og cirkulær (procesorienteret) spørgeteknik, som kan hjælpe dig til at komme i mål med dit konkrete projekt. Vi arbejder bl.a. med realistiske delmål i forhold til din tidsressource. Jeg bruger bl.a. ugeskema, værdiafklaring og visualiseringer. 


Den psykoterapi & coaching, du møder hos mig, tager udgangspunkt i tre sammenflettede hovedårer:  

 1. Kognitiv adfærdsterapi hvor du bliver mere bevidst om, hvordan du tænker, føler og reagerer i situationer i dit liv, som du ønsker at arbejde med.
 2. NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) hvor du bliver mere bevidst om, hvordan dit sprog overfor andre og dig selv påvirker dit og andres nervesystem. Fokus er at “programmere” sig selv til at være ressourcefyldt - eller hurtigt vende tilbage til en god egentilstand. 
 3. Systemisk tankegang, som forudsætter, de relationer - systemer - vi er en del af, påvirker vi og påvirkes af. Familien og arbejdspladsen er eksempler på systemer. Vores relationer - også relationen til os selv - er med til at skabe og fastholde vores udfordringer. Så den udvikling, du går igennem hos mig, betyder, der vil ske ændringer for dig i dit liv og i dine systemer. 

Hos mig bliver du mødt med en grundantagelse om, du har en fri vilje og kan foretage ansvarlige valg for dig i dit liv (eksistentielle), som bliver meningsbærende og giver appetit på livet. Vi vil måske også arbejde med elementer fra det historiefortællende (narrativer). Desuden kan der indgå drømmetydning og vejledning og støtte fra min dokumenterede intuition, som vil støtte dig på din videre vej i livet, hvis du ønsker det. Det handler om dig og din trivsel i dit liv. Det er op til dig at tage ansvar for den forandring, du ønsker for dig i dit liv.

-o-o-o-

Vær venligt opmærksom på, jeg ikke er kvalificeret til at hjælpe dig, hvis du er i psykiatrisk behandling og/eller i medicinsk behandling for psykiske lidelser.

Hvad er min baggrund?

Jeg er psykoterapeutstuderende i NLP Huset i Valby på den 2-årige overbygning i forlængelse af min grunduddannelse, som er dels certificeret NLP Master Practitioner i kommunikation, terapi og forandring og dels certificeret Systemisk Supervisor & Coach. Uddannelsen er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, hvor jeg er studiemedlem.


I mit arbejdsliv efter humanistisk kandidateksamen har jeg arbejdet med mennesker mest som voksenunderviser men har også flerårig erfaring med HR- & kommunikationsopgaver i det private erhvervsliv bl.a. som konsulent.


Privat er jeg passioneret madøre, mor og samlever.

Klientudtalelser

Dorte - "Min massør anbefalede Kirsten. Jeg er kommet i overgangsalderen og har svært ved at finde gnisten i mit ægteskab. Kirsten, du hjælper mig med at finde mine positive ressourcer. Ressourcecirklen har jeg med i lommen. Du hjælper mig også med at finde mine ægte og nogle nye værdier. Jeg er stoppet med at se mennesker, som jeg syntes, at jeg burde. Mine egne behov er mere i første række nu, og jeg vil lukke min mand ind igen. Jeg fortsætter hos dig. Tak for hjælp og støtte…"  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Hej skønne Kirsten Jeg har haft så stor glæde af vores session, er så perfekt med skemalægning af mine aktiviteter. Mange andre har forsøgt sig med at få mig til det, men jeg har haft modstand men ikke hos dig. Jeg har fundet tid til det hele og prioriteret, hvad der er vigtigt og haster og ikke haster. "  Læs mere  Læs mindre

Helen - "Tak fordi du præsenterede mig for metoden systemisk opstilling og dine fantastiske små mennesker - det gav så meget og jeg kom hjem med større klarhed og nemme værktøjer, som på kort tid har skabt positive ændringer ift relationer. Det virker - tak"  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Tak, Kirsten, for dine NLP-øvelser med dem har jeg arbejdet med mine konfliktende indre dele og højdeskræk, og efter fem sessioner står jeg mere op for mig selv på mit arbejde, og jeg har værktøjer til at berolige mig selv, når jeg fx skal fra en lift over i en kran. Jeg står mere i min egen power også med visualiseringerne. Jeg har aftalt tre sessioner mere, hvor jeg vil coaches på min kommende lederrolle. Jeg er i de tryggeste hænder hos dig og giver mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg har været til sessioner hos Kirsten Poulsdatter. Jeg kan kun anbefale hende. Jeg fik noget at tænke over, som jeg har gået og været i tvivl om og kæmpet med. En rigtig god oplevelse. Tusinde tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.