Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Kirsten Poulsdatter Larsen

Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeutstuderende. Cert. NLP Master Practitioner og Systemisk Supervisor & Coach. Cand. Mag. Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

  • Er der knas i dine relationer på jobbet eller derhjemme?
  • Er du stadig påvirket af at have været, eller er du fortsat pårørende til en misbruger?
  • Er du i sorg?
  • Er du klar til et forfriskende personligt udviklingsforløb?

Kontakter du mig, fortæller du mig det, du mener, jeg skal vide om dig: dine udfordringer, symptomer og årsager. Jeg fortæller, hvad jeg kan tilbyde dig, og hvis det resonnerer hos dig, lægger vi sammen en handlingsplan. Det kan helt simpelt være en plan for den session, vi aftaler. 

Hvad tilbyder jeg?

Psykoterapi er et andet ord for dybere samtaler, hvor jeg som samtaleterapeut er uddannet og trænet i at tage værktøjer og metoder i brug, som er egnede til at at støtte og hjælpe dig med at få en højere livskvalitet. Det kan fx være tidslinjer, positionsarbejde, healing af indre barn, livshjulet og forening af konfliktende indre dele i dig. 

Coaching er en både lineær (målorienteret) og cirkulær (procesorienteret) spørgeteknik, som kan hjælpe dig til at komme i mål med dit konkrete projekt. Vi arbejder bl.a. med realistiske delmål i forhold til din tidsressource. Jeg bruger bl.a. ugeskema, værdiafklaring og visualiseringer. 


Den psykoterapi & coaching, du møder hos mig, tager udgangspunkt i tre sammenflettede hovedårer:  

  1. Kognitiv adfærdsterapi hvor du bliver mere bevidst om, hvordan du tænker, føler og reagerer i situationer i dit liv, som du ønsker at arbejde med.
  2. NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) hvor du bliver mere bevidst om, hvordan dit sprog overfor andre og dig selv påvirker dit og andres nervesystem. Fokus er at “programmere” sig selv til at være ressourcefyldt - eller hurtigt vende tilbage til en god egentilstand. 
  3. Systemisk tankegang, som forudsætter, de relationer - systemer - vi er en del af, påvirker vi og påvirkes af. Familien og arbejdspladsen er eksempler på systemer. Vores relationer - også relationen til os selv - er med til at skabe og fastholde vores udfordringer. Så den udvikling, du går igennem hos mig, betyder, der vil ske ændringer for dig i dit liv og i dine systemer. 

Hos mig bliver du mødt med en grundantagelse om, du har en fri vilje og kan foretage ansvarlige valg for dig i dit liv (eksistentielle), som bliver meningsbærende og giver appetit på livet. Vi vil måske også arbejde med elementer fra det historiefortællende (narrativer). Desuden kan der indgå drømmetydning og vejledning og støtte fra min dokumenterede intuition, som vil støtte dig på din videre vej i livet, hvis du ønsker det. Det handler om dig og din trivsel i dit liv. Det er op til dig at tage ansvar for den forandring, du ønsker for dig i dit liv.

-o-o-o-

Vær venligt opmærksom på, jeg ikke er kvalificeret til at hjælpe dig, hvis du er i psykiatrisk behandling og/eller i medicinsk behandling for psykiske lidelser.

Hvad er min baggrund?

Jeg er psykoterapeutstuderende i NLP Huset i Valby på den 2-årige overbygning i forlængelse af min grunduddannelse, som er dels certificeret NLP Master Practitioner i kommunikation, terapi og forandring og dels certificeret Systemisk Supervisor & Coach. Uddannelsen er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, hvor jeg er studiemedlem.


I mit arbejdsliv efter humanistisk kandidateksamen har jeg arbejdet med mennesker mest som voksenunderviser men har også flerårig erfaring med HR- & kommunikationsopgaver i det private erhvervsliv bl.a. som konsulent.


Privat er jeg passioneret madøre, mor og samlever.

Klientudtalelser

Dorte - "Min massør anbefalede Kirsten. Jeg er kommet i overgangsalderen og har svært ved at finde gnisten i mit ægteskab. Kirsten, du hjælper mig med at finde mine positive ressourcer. Ressourcecirklen har jeg med i lommen. Du hjælper mig også med at finde mine ægte og nogle nye værdier. Jeg er stoppet med at se mennesker, som jeg syntes, at jeg burde. Mine egne behov er mere i første række nu, og jeg vil lukke min mand ind igen. Jeg fortsætter hos dig. Tak for hjælp og støtte…"  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Hej skønne Kirsten Jeg har haft så stor glæde af vores session, er så perfekt med skemalægning af mine aktiviteter. Mange andre har forsøgt sig med at få mig til det, men jeg har haft modstand men ikke hos dig. Jeg har fundet tid til det hele og prioriteret, hvad der er vigtigt og haster og ikke haster. "  Læs mere  Læs mindre

Helen - "Tak fordi du præsenterede mig for metoden systemisk opstilling og dine fantastiske små mennesker - det gav så meget og jeg kom hjem med større klarhed og nemme værktøjer, som på kort tid har skabt positive ændringer ift relationer. Det virker - tak"  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Tak, Kirsten, for dine NLP-øvelser med dem har jeg arbejdet med mine konfliktende indre dele og højdeskræk, og efter fem sessioner står jeg mere op for mig selv på mit arbejde, og jeg har værktøjer til at berolige mig selv, når jeg fx skal fra en lift over i en kran. Jeg står mere i min egen power også med visualiseringerne. Jeg har aftalt tre sessioner mere, hvor jeg vil coaches på min kommende lederrolle. Jeg er i de tryggeste hænder hos dig og giver mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg har været til sessioner hos Kirsten Poulsdatter. Jeg kan kun anbefale hende. Jeg fik noget at tænke over, som jeg har gået og været i tvivl om og kæmpet med. En rigtig god oplevelse. Tusinde tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.