Dennis Blaabjerg - Coach, Mentor, Mentaltræner

Dennis Blaabjerg

Coach, Mentor, Mentaltræner

Søborg

Personligt fremmøde

Coaching 700 kr. Aftal tid

TLF-COACHING/VIDEO 500 kr. Aftal tid

TLF-COACHING

Coaching 1.800 kr. Aftal tid

Kognitiv Coaching, se mere på min profil

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som ICF Certificeret Mindjuice Coach møder jeg dig der hvor du er Dennis Blaabjerg - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Jeg har været mentor/coach igennem de sidste 7 år sideløbende med mit arbejde som leder i en international virksomhed. De mennesker jeg har arbejdet meget med, har haft udfordringer med, psykiske og fysiske problemstillinger, samt angst og personlig udvikling, usikre unge. Anbefalinger kan fremvises ved første samtale hvis det ønskes.


Hvordan arbejder jeg ?

Som Mindjuice ICF Coach støtter jeg dig i at opnå indsigt i, hvordan dine tanker påvirker og styrer dine følelser, din krop og dine handlinger. Altså de tre centre, hovedcentret, kropscentret, følecentret.


Når vi taler om dine problemstillinger, ser vi sammen på de automatiske tankemønstre, du har, de overbevisninger du har om dig selv, verden og andre mennesker. Vi ser på hvordan du bevidst og ubevidst har opstillet nogle leveregler for dig selv ud fra de overbevisninger. Det er leveregler du ikke går og tænker på.


De er bare der i din bagage og derfra styrer de dit liv - ofte uden at du stiller spørgsmålstegn ved dem.


Vi kigger også på den falske comfort zone og hvordan den har en tendens til at fastholde os som mennesker.


Hvis din problemstilling viser sig at være baseret på nogle negative og uhensigtsmæssig overbevisninger, der spænder ben for dig, er det naturligvis dem vi skal have fat i og bearbejde. Første skridt er erkendelsen.


I et kognitivt samtaleforløb gennemgår du en personlig træning hvor du fra gang til gang afprøver dine nye indsigter der støtter dig positivt i livet. Dit hjemmearbejde mellem vores samtaler består i at træne helt specifikke tanke og handlemønstre så du i praksis lærer og erfarer at du kan tænke anderledes om dig selv, andre mennesker og verden, så du dermed også oplever at føle og handle på en måde der virker bedre for dig.


Den kognitive metode indeholder en stor værktøjs kasse af redskaber, der alle fremmer din egen selvforståelse på en praktisk måde, at du kan træne dem fra gang til gang. Den kognitive metode er så effektiv at den i dag er en af de mest brugte psykologiske metoder inden for arbejdet med mennesker i alle sektorer samt faser af livet.


Jeg supplerer det kognitive arbejde med en centrering inden vi starter en session.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere