Coping Capacity - Virksomhed

Coping Capacity

Virksomhed

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Udvikling gennem samtaler. Coping Capacity - Virksomhed

Beskrivelse

Coping Capacity tilbyder HR-ydelser via personlige samtaler og gruppeforløb. Som indehaver står jeg, Birgitte Grønbech, for de fleste aktiviteter. Min uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc. med efteruddannelse inden for stress, eksistentiel psykoterapi og erhvervspsykologisk profilanalyse. Jeg kombinerer min indsigt i personlig udvikling med 20 års erhvervserfaring fra management-rådgivning, projektledelse og undervisning. Jeg støtter medarbejdere og ledere, der har brug for afklaring, refleksion, handlemuligheder og personligt lederskab, ikke mindst når stress og karriereforandringer er en realitet. Jeg arbejder under fortrolighed og vil typisk komme et lag dybere ind i det autentiske samtalerum end en almindelig medarbejder-leder samtale. En nær og fortrolig dialog er effektiv i svære situationer eller når personlig udvikling kræver, at sårbare emner kommer frem i lyset. Coping Capacity hjælper jer med at kultivere den indre balance og personlige handlekraft. Dette arbejde vil automatisk skabe bedre rammer for produktivt nærvær og teamudvikling. Jeg faciliterer processen med en ærlig og til tider nærgående udforskning af potentialer og skyggesider. Desuden støtter jeg også den enkelte til at blive bevidst om sit eget personlige handlerum gennem konstruktiv kommunikation. KERNEYDELSER HOS COPING CAPACITY ER: * Stresscoaching * Samtaleforløbet ”i gang igen efter sygdom” * Outplacementforløb med fokus på personlig udvikling * 8-ugers forløbet: ”Personligt lederskab med mindfulness” * Business retræter i hverdagen * Erhvervspsykologiske tests og feedbacksamtaler * Fokusgruppe-analyser PRIMÆRE VÆRKTØJER OG ARBEJDSMETODER: Et stresscoachingkoncept, som er velafprøvet og har vist sig effektivt i forhold til besparet sygefravær og personlig stresscoaching Kognitive og psykoterapeutiske samtaleværktøjer med fokus på kontakt, selvstøtte og personlig udvikling Erhvervspsykologiske profilanalyser, som stiller skarpt på temaer der kan drøftes i en efterfølgende feedback og dialog Forløbet ”8-uger med personlig lederskab og mindfulness”, som jeg har udviklet som et 1-2 timers ugentlig kursus, med hjemmeopgaver og øvelser med inspiration fra klassisk mindfulness praksis, kroppens biologiske stressreaktioner, forskning og ledelseslitteratur inden for personlig udvikling, herunder Jon Kabat-Zen, Stephen Covey, Brené Brown, Steen Hildebrandt, Debbie Ford, Bjarne Toftegaard og teori U.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere