Christina List - Psykoterapeut, Coach

Christina List

Psykoterapeut, Coach

6 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er psykoterapeut og har selvstændig praksis i Silkeborg, hvor jeg også samarbejder med andre dygtige behandlere. Christina List - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er psykoterapeut og har selvstændig praksis i Trivselshuset i Silkeborg midtby, hvor jeg fortrinsvis arbejder med individuel- og parterapi, men også kriseterapi. 

 

Kort fortalt kan jeg hjælpe, hvis du har det skidt, er frustreret, negativ, ked af det, vred eller blot mangler konkrete værktøjer eller ressourcer til at tackle din nuværende situation bedre.

 

Hver behandlingforløb er meget individuelt, men essensen i terapi er at opnå større forståelse af sig selv, sin situation og sine reaktioner samt motivation og overskud til at handle på nye positive og mere effektive måder i forhold til sig selv og andre. Behandlingen opleves som både lindrende og befriende.

 

Det er vigtigt, at du som klient føler dig tryg og i gode hænder, så samarbejdet bliver så effektivt og positivt som muligt, derfor anbefaler jeg dig, at bruge lidt tid på at undersøge nærmere om forskellige behandlere, deres metoder og anerkendelser, inden dit endelige valg af behandler træffes.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

M.v.h 
Christina List 

Klientudtalelser

L. S - "Jeg havde en god oplevelse med Christina som terapeut, idet hun med lethed finder ind til problemet på en særdeles positiv måde. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Lena & Jesper - "Vi havde nogle meget givende samtaler hos Christina, som både er en sød og forstående pige, men også en skarp psykolog, der formåede at hjælpe min kone og jeg på rette vej i tide!"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Christina er god til at lytte, forklare og hjælpe på en positiv måde"  Læs mere  Læs mindre

Hanne Pedersen - "Dygtig terapeut!"  Læs mere  Læs mindre

H. J Eriksen - "Jeg oplevede Christina List som meget professionel. Jeg følte mig forstået, og jeg blev afklaret omkring hele min problematik"  Læs mere  Læs mindre

Alexandra Tzrebushowska - "Dygtig terapeut som jeg bestemt anbefaler!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere