Christian Uhrskov - Psykoterapeut, Coach

Christian Uhrskov

Psykoterapeut, Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapi, parforhold, udvikling. Christian Uhrskov - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Psykoterapi, parforhold. udvikling.

Jeg tilbyder individuel terapi & parterapi


Resursefokuseret bearbejdning af:

 • livskriser
 • parforholdsproblemer
 • skilsmisse/parbrud
 • arbejdsproblemer
 • stress
 • sorg
 • angst
 • depression
 • mm.
 • Få styrket dine resurser og få mere livskraft
 • Find fokus og få overblik over din livssituation
 • Oplev dybere meningsfylde og tilfredshed

Christian Uhrskov, Psykoterapeut MPF.

 • Certificeret psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet. MPF. (Medlem af psykoterapeut-foreningen).
 • 4-årig grundtræning i psykoterapi, ligeledes fra Vedfelt Instituttet.
 • Desuden en 2 årig gestaltterapi træning, en NLP master, samt Energy-work™
 • Har envidere et længere arbejdsliv bag mig som musiker og underviser.
 • Er oprindeligt uddannet fra Musikkonservatoriet i København og i Rotterdam.
 • Et livslangt engagement i personlig udvikling, kropstræning og meditation.

      Jeg har tavshedspligt og superviseres løbende.


Psykoterapi – for hvem?

Er du midt i en livskrise eller oplever du større omvæltninger, for eksempel skilsmisse, arbejdsløshed eller dødsfald?

Lider du af stress, angst eller depression?

Vil du lære dig selv bedre at kende, eller at få nye perspektiver på din tilværelse?

Nogle har ikke en helt konkret årsag til at begynde et forløb, men en generel følelse af modløshed, eller mangel på mening, kan fx være en motiverende factor.

Det kan også være et ønske om at være bedre i kontakt med sit fulde potentiale.

Hvorfor psykoterapi?

Der kan være mange årsager til at starte i psykoterapi. Kort sagt, det er fornuftigt at rydde op i det mentale pulterkammer. Det kan typisk være indre modsætninger, handlemønstre eller adfærdsformer, som dominerer og holder én tilbage fra at leve det liv man dybest set ønsker.

Nemlig et liv der hænger sammen med den person, man nu – so far – er.

Dine resurser.

I den resurseorienterede tilgang, som jeg benytter mig af, er mit fokus ikke på fejl og mangler. Derimod er mit sigte, at du får sat de sider og de styrker i spil, der er rigtige for dig. Det handler ofte om resurser, som du måske ikke var klar over at du havde.

Mange tror, at det kun er én selv, der kan løse de svære ting i livet. Det er til dels rigtigt, men det er tit umuligt helt på egen hånd at tænke sig til de løsninger, der kan være nødvendige.

Derfor kan det være en befrielse at få talt om de svære ting sammen med en trænet og kompetent lytter, frem for at gå med det alene.

     Parterapi

 • Få løst jeres konflikter
 • Blive bedre til at tale sammen
 • Blive mere klar på konstruktive handlemåder


I kan få konkrete metoder ("værktøjer") til at forbedre jeres kommunikation!


Har I konflikter der får jeres forhold til at gå i hårknude?

Utroskab, dårlig kommunikation og udsigten til skilsmisse, er eksempler der kan true ethvert parforhold. Har I børn, er det endnu vigtigere, at I kan tale ordentligt sammen. Når I som mor og far er enige om regler og rammer er det, at I lægger et godt fundamentet for jeres børns trivsel. I modsat fald, kan det blive utrygt for børnene. Det gælder især i perioder med omvæltninger eller vedvarende konflikter.

Få taget temperaturen på jeres forhold og hent ny inspiration.

I ethvert parforhold er der særlige problemområder, der er vigtige at kunne få øje på. For eksempel at blive mere klar over de ønsker og forventninger I kan have til hinanden. Det handler også om jeres fælles mål og det I interesserer jer for sammen. Et parforholdstjek giver jer mulighed for at styrke og udvikle jeres forhold og opnå større afklaring og gensidighed i jeres relation.

Er I skilt og har behov for at få samarbejdet om børnene til at fungere?

Et stort tema blandt skilte forældre, handler om vanskeligheder i samarbejdet om børnene. Derfor er det vigtigt at kunne holde et fælles fokus på børnenes behov, snarere end på hinandens fejl og mangler. Det handler om at komme overens med hinanden og blive bedre afstemt i jeres kommunikation.


Velkommen.


Klientudtalelser

Kenneth 38 år - "Jeg troede ikke at mine personlige problemer hang så meget sammen med mit arbejde som de faktisk gjorde. Ledercoaching af høj karat! "  Læs mere  Læs mindre

Svend 46 år - "Mit problem med angst løste sig, efterhånden som jeg blev mere og mere klar over hvad jeg havde "i rygsækken". Jeg har nu truffet en lang række valg i mit liv som har ændret alt til det bedre. Vi har haft en super god kontakt. Tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Carsten 32 år - "Jeg var helt knust af kærestesorger, men nu er det heldigvis ikke noget problem mere. Det er godt at være mand også selvom det også er svært nogle gange. "  Læs mere  Læs mindre

Kim, 37 år - "Det har været hårdt at skulle skilles, men Christian har været en stor støtteperson hele vejen. Jeg kommer igen. "  Læs mere  Læs mindre

Pia, 44 år  - "Tusind tak. Det har været en game changer at være hos dig, for der er lys forude igen! "  Læs mere  Læs mindre

Peter 52 år - "Jeg var hos Christian ca. 10 gange. Alle mulige andre steder end her, har jeg følt at ikke blevet hørt. Christian er god til at lytte og kommer med input der gør at man har noget godt at arbejde med. Jeg vil selv sige at store dele at besværlighederne/problemerne jeg har haft, er blevet løst. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.