Christian Uhrskov

Psykoterapeut, Coach

Hillerød , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Terapiforløb 10 timer 7.500 kr. Aftal tid

Efter mindst en session, hvor vi møder hinanden og taler os ind på hvad du måtte have behov for, kan vi aftale et kortere eller længere forløb. 

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Gennem parterapi kan I:

Få løst jeres konflikter.

Blive bedre til at tale sammen.

Blive mere klar på konstruktive handlemåder


Står du og din partner midt i en krise, eller har I konflikter der får jeres forhold til at gå i hårknude?

Utroskab, dårlig kommunikation og udsigten til skilsmisse, er eksempler på ting der kan true ethvert parforhold. Har I børn, er det endnu vigtigere, at I kan tale ordentligt sammen.

Når I som mor og far er enige om regler og rammer er det, at I lægger et godt fundamentet for jeres børns trivsel. I modsat fald, kan det blive utrygt for børnene. Det gælder især i perioder med omvæltninger eller vedvarende konflikter.

Har I brug for at tage temperaturen på jeres forhold og hente ny inspiration?

I ethvert parforhold er der særlige problemområder, der er vigtige at kunne få øje på. For eksempel at blive mere klar over de ønsker og forventninger I kan have til hinanden. Det handler også om jeres fælles mål og det I interesserer jer for sammen. Et parforholdstjek giver jer mulighed for at styrke og udvikle jeres forhold og finde større gensidighed i jeres relation.

Er I skilt og har behov for at få samarbejdet om børnene til at fungere?

Jeres indbyrdes kommunikationen er - hvad enten I vil være sammen eller ej, overordentlig vigtig. Et stort tema blandt skilte forældre, handler om vanskeligheder i samarbejdet om børnene. Derfor er det vigtigt at kunne holde et fælles fokus på børnenes behov, snarere end på hinandens fejl og mangler. Det handler ofte om at komme overens med hinanden og blive bedre afstemt i jeres kommunikation. 

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Psykoterapi - Individuel (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi, parforhold, udvikling. Christian Uhrskov - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Psykoterapi, parforhold. udvikling.

Jeg tilbyder individuel terapi & parterapi


Resursefokuseret bearbejdning af:

 • livskriser
 • parforholdsproblemer
 • skilsmisse/parbrud
 • arbejdsproblemer
 • stress
 • sorg
 • angst
 • depression
 • mm.
 • Få styrket dine resurser og få mere livskraft
 • Find fokus og få overblik over din livssituation
 • Oplev dybere meningsfylde og tilfredshed

Christian Uhrskov, Psykoterapeut MPF.

 • Certificeret psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet. MPF. (Medlem af psykoterapeut-foreningen).
 • 4-årig grundtræning i psykoterapi, ligeledes fra Vedfelt Instituttet.
 • Desuden en 2 årig gestaltterapi træning, en NLP master, samt Energy-work™
 • Har envidere et længere arbejdsliv bag mig som musiker og underviser.
 • Er oprindeligt uddannet fra Musikkonservatoriet i København og i Rotterdam.
 • Et livslangt engagement i personlig udvikling, kropstræning og meditation.

      Jeg har tavshedspligt og superviseres løbende.


Psykoterapi – for hvem?

Er du midt i en livskrise eller oplever du større omvæltninger, for eksempel skilsmisse, arbejdsløshed eller dødsfald?

Lider du af stress, angst eller depression?

Vil du lære dig selv bedre at kende, eller at få nye perspektiver på din tilværelse?

Nogle har ikke en helt konkret årsag til at begynde et forløb, men en generel følelse af modløshed, eller mangel på mening, kan fx være en motiverende factor.

Det kan også være et ønske om at være bedre i kontakt med sit fulde potentiale.

Hvorfor psykoterapi?

Der kan være mange årsager til at starte i psykoterapi. Kort sagt, det er fornuftigt at rydde op i det mentale pulterkammer. Det kan typisk være indre modsætninger, handlemønstre eller adfærdsformer, som dominerer og holder én tilbage fra at leve det liv man dybest set ønsker.

Nemlig et liv der hænger sammen med den person, man nu – so far – er.

Dine resurser.

I den resurseorienterede tilgang, som jeg benytter mig af, er mit fokus ikke på fejl og mangler. Derimod er mit sigte, at du får sat de sider og de styrker i spil, der er rigtige for dig. Det handler ofte om resurser, som du måske ikke var klar over at du havde.

Mange tror, at det kun er én selv, der kan løse de svære ting i livet. Det er til dels rigtigt, men det er tit umuligt helt på egen hånd at tænke sig til de løsninger, der kan være nødvendige.

Derfor kan det være en befrielse at få talt om de svære ting sammen med en trænet og kompetent lytter, frem for at gå med det alene.

     Parterapi

 • Få løst jeres konflikter
 • Blive bedre til at tale sammen
 • Blive mere klar på konstruktive handlemåder


I kan få konkrete metoder ("værktøjer") til at forbedre jeres kommunikation!


Har I konflikter der får jeres forhold til at gå i hårknude?

Utroskab, dårlig kommunikation og udsigten til skilsmisse, er eksempler der kan true ethvert parforhold. Har I børn, er det endnu vigtigere, at I kan tale ordentligt sammen. Når I som mor og far er enige om regler og rammer er det, at I lægger et godt fundamentet for jeres børns trivsel. I modsat fald, kan det blive utrygt for børnene. Det gælder især i perioder med omvæltninger eller vedvarende konflikter.

Få taget temperaturen på jeres forhold og hent ny inspiration.

I ethvert parforhold er der særlige problemområder, der er vigtige at kunne få øje på. For eksempel at blive mere klar over de ønsker og forventninger I kan have til hinanden. Det handler også om jeres fælles mål og det I interesserer jer for sammen. Et parforholdstjek giver jer mulighed for at styrke og udvikle jeres forhold og opnå større afklaring og gensidighed i jeres relation.

Er I skilt og har behov for at få samarbejdet om børnene til at fungere?

Et stort tema blandt skilte forældre, handler om vanskeligheder i samarbejdet om børnene. Derfor er det vigtigt at kunne holde et fælles fokus på børnenes behov, snarere end på hinandens fejl og mangler. Det handler om at komme overens med hinanden og blive bedre afstemt i jeres kommunikation.


Velkommen.


Klientudtalelser

Kenneth 38 år - "Jeg troede ikke at mine personlige problemer hang så meget sammen med mit arbejde som de faktisk gjorde. Ledercoaching af høj karat! "  Læs mere  Læs mindre

Svend 46 år - "Mit problem med angst løste sig, efterhånden som jeg blev mere og mere klar over hvad jeg havde "i rygsækken". Jeg har nu truffet en lang række valg i mit liv som har ændret alt til det bedre. Vi har haft en super god kontakt. Tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Carsten 32 år - "Jeg var helt knust af kærestesorger, men nu er det heldigvis ikke noget problem mere. Det er godt at være mand også selvom det også er svært nogle gange. "  Læs mere  Læs mindre

Kim, 37 år - "Det har været hårdt at skulle skilles, men Christian har været en stor støtteperson hele vejen. Jeg kommer igen. "  Læs mere  Læs mindre

Pia, 44 år  - "Tusind tak. Det har været en game changer at være hos dig, for der er lys forude igen! "  Læs mere  Læs mindre

Peter 52 år - "Jeg var hos Christian ca. 10 gange. Alle mulige andre steder end her, har jeg følt at ikke blevet hørt. Christian er god til at lytte og kommer med input der gør at man har noget godt at arbejde med. Jeg vil selv sige at store dele at besværlighederne/problemerne jeg har haft, er blevet løst. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.