Annemette Jensen -

Annemette Jensen

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Børnepsykolog. Jeg har arbejdet med terapi med børn, unge og familier siden 1996. Nogle af Annemette Jensen -

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Mit navn er Annemette Jensen, velkommen til min side.

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet i 1996.
Jeg lægger stor vægt på at møde hvert enkelt menneske med respekt og at skabe et tillidsfuldt rum.
Gennem tiden har jeg arbejdet med både børn, unge, voksne og familier inden for et bredt spektrum af problemstillinger.

I min egen praksis tilbyder jeg:

Individuel terapi (til børn, unge og voksne)
Forældresamtaler/rådgivning
Familiesamtaler
Parterapi
Børnesagkyndig rådgivning


I mine mange års arbejde som psykolog har jeg aldrig mødt forældre, der ikke ønskede at være gode forældre for deres børn.
Men i perioder synes du måske, at det er nærmest uoverkommeligt at finde frem til en hensigtsmæssig måde at være sammen med dit barn på. Måske mangler dit barn nogle færdigheder – fx hvis barnet er diagnosticeret med ADHD eller autismespektrum forstyrrelse. Eller måske har dit barn nogle reaktioner på en skilsmisse e. lign, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere.

Ofte kan barnets problem afhjælpes ved, at I som forældre får rådgivning om, hvad I skal stille op i de konkrete situationer.
Under alle omstændigheder er forældre uendeligt mere vigtige end en psykolog, og jeg taler ikke med børn uden at inddrage jer som forældre på den ene eller anden måde.

I samtaler med uge under 18 år opfordres forældrene til at komme med til første samtale - eller noget af den.

Jeg har særlig god erfaring med samtaler i forhold til følgende problemstillinger:

Børn og unge:
Børn og angst
Børn med eksplosiv adfærd
Børn og unge med OCD, spiseforstyrrelse, selvværdsproblemer, selvskadende adfærd eller andre symptomer på ikke at trives
Voksne:
Parforholdsproblemer
Stress
Depression
Angst
Sorg
Livskriser


Du er meget velkommen til at kontakte mig – jeg har dog ikke fast telefontid, så læg en besked på telefonsvareren, hvis jeg ikke besvarer dit opkald - så ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også meget velkomme til at klikke på linket ”Ring mig op” under mit billede, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere