UDNYT STYRKEN VED AT TAGE BESLUTNINGER

Skrevet d. 9-10-2015 08:23:05 af Dorthe Albæk - Coach

Personlig styrke: At være i stand til at sætte handling på og skabe resultater, det er en styrke, som du allerede har inden i dig.

Denne styrke bliver udnyttet gennem styrken ved at tage beslutninger.

På et eller andet tidspunkt bliver du nød til at stoppe med at tænke over, hvilken en beslutning, der er den rigtige og gøre ingenting. Beslut hvad er det vigtigste at gøre og brug din personlige styrke til at gennemføre det og begynd dermed at ændre kvaliteten af dit liv.

Nøgle områder

  1. De fleste mennesker går op i små ting. De er lever i stedet for at gøre livet værd at leve og dermed forme sit eget liv.
  2. Hvert øjeblik er en ny mulighed for at ændre livet til noget bedre. FORTIDEN ER IKKE LIG MED FREMTIDEN, med mindre du gør den til det…
  3. Succes i livet er resultatet af gode beslutninger. Gode beslutninger er normalt et resultat af det vi oplever. Oplevelser er normalt et resultat af dårlige beslutninger. Den vigtigste nøgle til at opnå resultat er; at sætte handling på. Det er umuligt at fejle, så længe du lærer noget af det.
  4. Det der kan ændre dit liv er at lære mere. Hvad ændrer dit liv er at tage beslutninger, bruge din personlige styrke og få sat handlinger på? Det er i nuet, at du kan forme dit skæbne.
  5. Succes efterlader aftryk. Brug rollemodeller til at accelerere hurtigere i forhold til de områder, hvor du gerne vil opnå succes.

 

  • Træn
  • Tag beslutning
  • Lav fejl
  • Læring

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.