NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE: Videnskaben bag succesfuld tilstand

Skrevet d. 26-2-2015 10:58 af Dorthe Albæk - Coach

Videnskaben bag succesfuld tilstand: Neuro-forbindelsernes tilstand. 

Hvordan kommer vi i den tilstand, hvor vi forbinder tingene på en måde, der får os til at føle og opføre os, som vi ønsker, i stedet for som vi ikke ønsker?

Vi kan bringe os selv i en tilstand, så vi har en adfærd, som fører os i retning af vores mål og væk fra adfærd, som skaber begrænsninger eller smerter. Vi kan altså sikre vores betingelser for succes.

1. Når coaches arbejder, har de det til fælles, at de transformerer/hjælper med at omdanne den mening, som det giver for os og det vi forbinder med det.

2. Nøglen til neuro-forbindelses tilstanden er: få sat turbo på, afbryde dit nuværende mønster og skab en ny forbindelse. 

3. For at skabe varig ændring, må du komme til det punkt, hvor det bare må ændres, du skal ændre det, og du kan ændre det . 

4. Nøglen til at afbryde en andens mønster er: at gøre noget, de ikke forventer, noget, der vil støde/forbavse dem. Hvis du bliver ved med, at afbryde en andens mønster, kan de slet ikke komme tilbage til det gamle mønster. Vi kan lære at skabe en tilstand, hvor vi kan foretage ændringer, der holder.

Er du klar til at gøre noget ved din succes?

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.