NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE: TAG KONTROL: DET FØRSTE STEP. Neuro-forbindelser:

Skrevet d. 26-11-2015 13:13 af Dorthe Albæk - Coach

NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE:

TAG KONTROL: DET FØRSTE STEP.

Neuro-forbindelser:

Uanset om vi, i vores nervesystem, forbinder smerte eller nydelse med en situation, så er det med til at bestemme hvordan vi opfører os. Du kan lære at føle dig godt tilpas ved noget og dårlig tilpas ved noget andet på et split sekund.

Udelukkende ved at ændre dine neuro-forbindelser kan du diktere den styrke, som styrer dit liv.

”Vi har som mennesker lært, at vi ikke kan få nye neuro-forbindelser, som kan du ændre det, som fører til smerte eller nydelse”

Nøgle principper:                                                                   

1.      Den betydning som vi forbinder med en given situation, er det som kontrollerer vores liv. Ved at lave nogle simple ændringer i den betydning vi giver noget, kan vi ændre vores adfærd.

2.      Neuro-forbindelser er vores ”ankre”. De er betingelsen for, at vores forbindelser i nervesystemet er forbundet med nogle bestemte følelser for at det giver mening.

3.      Vi må være forsigtige med, hvad vi forbinder med de følelser, som vi skaber. Sommetider tager følelserne helt styrken fra en og sommetider giver de styrke.

4.      Du ændrer det blot ved, at stoppe en gammel vane, som er forbundet med de følelser, som  du skaber til en ny vane, som er forbundet med det.

Hvilke nogle tidligere ”ankre”, har du skabt, som du tillader styrer dig nu?”

5.      Vi skal altså ændre de betingelser, som gør, at vi reagerer på vores omgivelser. Hvis du ønsker en bestemt følelse eller en bestemt måde i forhold til noget, så sikre at du føler meget stærkt, og imens du føler sådan, forbind det med noget andet ved at gentage og gentage.

Du er i stand til, at ændre en negativ overbevisning til en positiv ved at gentage den positive flere gange. Du sletter dermed, hvad du tidligere har gemt på din ”harddisk” og lægger noget nyt ind.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.