NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE – Styrken ved spørgsmålet HVORFOR!

Skrevet d. 30-9-2016 13:38:33 af Dorthe Albæk - Coach

NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE – Styrkenved spørgsmålet HVORFOR!
Årsagen kommer først;svarene kommer bagefter.

Hvis du har vigtige nok grunde til at gøre noget, til at udrette noget,så kan du også finde ud af, hvordan du gør det.

”Passion findes i området for det uforklarlige. Alt er muligt, hvis du er klar over, hvaddu vil, du har stærke nok grunde,og en reel handlingsplan - hvis du har en klar forventningertil, hvad der kræves af dig,og du er villig til at efterkomme det.”

1.     Du kan kende alle teknikkerne til, hvad der skal til for atlykkes, men hvis du ikke ved, hvorfor du gør det, eller hvad det er,du er på vej mod, så er det sjældent,at du opnår de optimale.

2.     At sætte sig et mål er, at anerkende at med ditbevidste og ubevidste sind,er du ikke hvor du ønsker at være.At have et mål skaber et positivt pres, der ernødvendigt for at bevæge dig fremad.

3.     Der sker noget, hvis du skriver dine mål ned. Du skaber det selv, når du skriver dine mål ned, og du bliver klar på, hvorfor du ønsker, at det skal ske.

4.     Spørg dig selv: Hvad er jeg nødt til at tro på, for at ikkekun sætte mål og nå dem?

5.    Den person du bliver i processen med at opnå dine mål er detvirkelige formål. Ved slutningen af ? livet, er alt hvad du har, hvem du er blevet som en person - de øjeblikke, du skabte i dit liv, som du aldrig vil glemme.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.