NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE - Sådan får du fuld kontrol over dit liv

Skrevet d. 17-8-2016 09:38:34 af Dorthe Albæk - Coach

NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE - Sådan får du fuld kontrol over dit liv

 

Styrken ved overbevisninger: For at få fuld kontrol over dit liv, skal du kende dine kerneoverbevisninger, ændre dem der begrænser dig og finde en løsning på eventuelle modstridende overbevisninger. Alle personlige gennembrud begynder med en ændring i overbevisninger.

 

Det er ikke oplevelserne i vores liv, der former os, men vores tro på, hvad disse oplevelser betyder.”

 

1.     Enhver overbevisning du laver er en erklæring, og det er en generalisering. Så når du laver en generalisering, kan du lige så godt lave dem, der støtter dig og giver dig styrke i stedet for dem der tackler dig.

 

2.     Ændring af dine overbevisninger er lige så nemt som at gå ind på en computer og ændre filer.

 

 

3.     Hvis du udvikler den absolutte følelse af tro på, at stærke overbevisninger giver resultat, så kan du udrette stort set alt, herunder de ting, som andre mennesker siger er umulige.

 

4.     Mennesker som opnår resultater forstå fortiden er fortid. Fortiden kan give læring og sondringer, men den kan ikke styre nutiden eller fremtiden.

 

 

5.     The Dickens Pattern er en teknik, der knytter en person til konsekvenserne af deres begrænsende overbevisninger eller manglende handling i fortiden, nutiden og fremtiden, ved at stille spørgsmål, som fremkalder smerte.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.