NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE: Hvad alle ønsker og hvordan du kan få det! State Management.

Skrevet d. 4-3-2016 10:39:04 af Dorthe Albæk - Coach

NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE: Hvad alle ønsker og hvordan du kan få det!

State Management :

For at opnå Peak Performance skal du sætte dig selv i en top tilstand . En radikal ændring i din fysiologi er den mest effektive måde til øjeblikkeligt at ændre din tilstand, og derfor din præstation .
”Antallet en faktor, der styrer, hvor meget af vores evne vi udnytter i øjeblikket er ikke kompetence eller erfaring , men endnu vigtigere – din mentale, følelsesmæssige og fysiske tilstand.”
1. Uanset hvad vi gør, er det baseret på den tilstand, vores sind og krop er i for øjeblikket.
2. En af de vigtigste ting, sandsynligvis den allervigtigste, er; at vi selv kan gøre vores til, at skabe magt, glæde og passion , hvis vi virkelig ønsker, at lære at styre vores egne sindstilstande.
3. Hvor tilpas du føler dig på ethvert tidspunkt er et direkte resultat af, hvordan du dirigere dit eget sind og krop i øjeblikket.
4. Der er to primære måder at kontrollere din tilstand på

·       At kontrollere den måde, du bruger din fysiske krop og at kontrollere dit mentale fokus (hvad du lægger mærke til, hvad du synes om, hvad du afbilder, hvad du siger til dig selv osv.).

·       Følelser er skabt af bevægelse. Den måde du bevæger dit fysiske legeme er den hurtigste måde at ændre følelser på.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.