NØGLEN TIL PERSONLIG STYRKE: Den kontrollerende kraft som styrer dit liv.

Skrevet d. 4-2-2015 17:47:16 af Dorthe Albæk - Coach

Smerte eller nydelse: 

Alle mennesker er motiveret af to kræfter: De forsøger at undgå smerte, eller de ønsker at opnå nydelse.Hvis du ikke handler, er det fordi du tror at det gør mere ondt ikke at gøre det end at gøre det.

For at få dig selv til at ændre dette og gøre noget positivt, er det nødvendig,t at du tager kontrollen over det du fokuserer på.

"Udnyt smerte og nydelse i stedet for, at smerte og nydelse udnytter dig"

1. Når vi tøver, er det det modsatte af personlig styrke. Vi tøver fordi vi tror, at ligegyldig hvad vi gør, så gør det mindre ondt, at lade være med at gøre noget.

2. Prøve at skabe mere smerte i livet - det virker virkelig. For at ændre det permanent, må du ændre, hvad du forbinder med smerte og nydelse.

3. Mennesker vil gøre mere for at undgå smerten end de vil gøre for at opnå nydelse. Spørg dig selv: Hvad vil der ske, hvis jeg ikke gør det? Hvad kan jeg opnå, hvis jeg gør det? Hvad kan jeg vinde, hvis jeg gør det nu?

4. Når du når den tærskel, vil du opleve så meget smerte, at du siger - "Jeg har fået nok - jeg vil ikke mere". Så vil du finde en måde at ændre det på. Du kan gøre det med alt på alle tidspunkter.

5. I dette øjeblik, er det eneste, som du skal fokusere på - hvad er realistisk for dig. Hvis du gør det, er det eneste du behøver at fokusere på "hvor ondt vil det gøre, hvis jeg ikke gør det?".

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.