Kom ud af komfortzonen og se dine muligheder

Skrevet d. 23-11-2015 14:44:59 af Sanne Rosendahl - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Nogle gange har man brug for et motivations-spark. Det kan være du har jobsøgningsproblemer, det kan være du er træt af dit job, det kan også være du ønsker at tjene flere penge men ikke kan komme videre, det kan også være du har problemer i parforholdet eller noget helt andet. Du har hvert fald en drøm, et ønske eller et mål i dit liv.

Du har derfor brug for at komme ud af din komfortzone, som gør at du bliver holdt fast og er godt frustreret. Prøv dog at stoppe op og kig dig rundt og se om der ikke er nogle muligheder. Jeg er sikker på der er nogle muligheder for det næste skridt du kan tage hen mod dit mål. Tænk over hvad du kan gøre lige nu for at ændre din situation. Og husk at det er dig der bestemmer hvad du vil tænke på. Det er dine tanker og det er dig der holder dig selv nede, hvis det er dét dine tanker gør. Men du kan også vende dine tanker om og tænke noget andet. Det er det der er så fantastisk ved os mennesker - vi kan selv bestemme hvad vi ønsker at tænke lige nu og her. 

Hvis dine tanker er negative, så stop op og husk på at alting er en proces. Husk på hvor meget du har lært, klaret og præsteret i dit liv. Altsammen har du skulle lære - måske ikke ved hjælp af andres viden. Husk at du kan allerede en masse ting. Og det du ikke kan, det kan du bare lære - det er faktisk ret simpelt. Så hvis næste skridt i processen er at lære noget, så gør det. Spring ud i det, ud af din komfortzone og oplev hvordan du kommer hen til dit mål. Så går der ikke længe inden du står med armene oppe over hovedet og siger til dig selv “jeg fik succes”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.