Daglige ritualer/vaner – Først får du en vane – så bliver du vanen!

Skrevet d. 9-12-2016 12:42:17 af Dorthe Albæk - Coach

Hvilke styrkende og svækkende daglige ritualer styrer dit liv? Hvilke styrkende ritualer vil tilføre mere værdi til dit liv? 

 

SUCCESFULD TILSTAND: Styrken ved ??Ritualer/vaner                             

Ritualer: Den måde du sædvanligvis oplever verden på, tale til dig selv på og bevæger din krop på. Hvis du regelmæssigt føler nogen følelser, positive eller negative, er det resultatet af et indre ritual. 

De fleste af os styres af én ting i livet: Vores egne personlige ritualer.

                                                          
1. Det er nemt at blive fanget i nogle specielle vaner (ritualer), og disse vaner kontrollere og dirigere vores liv bogstaveligt talt, uanset om vi er bevidst om det eller ej. 
2. Hver gang du identificerer et ritual som gør dig svagere, skal du gøre det til en vane at afbryde det, og derefter oprette et nyt mere styrkende ritual. 
3. Uden forudgående handling, opnår du ikke noget resultat i din krop eller dit sind. Du er din egen arkitekt, du er den eneste, der skaber følelserne i din krop, og du fremkalder dem med nogle meget specifikke handlinger. 
4. Smøleri er intet andet end et ritual. Vi er nødt til at bringe os selv i en tilstand, så hvis vi ikke gennemfører, hvis vi udsætter, vil det være 10 gange mere smertefuldt, end hvis vi bare gøre det lige her og nu. 

                                                          
5. Spørg dig selv: Hvilke nogle styrkende og svækkende daglige ritualer styrer mit liv? Hvilke nogle styrkende ritualer vil tilføre mere værdi til mit liv?

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.