Sådan hjælper GoMentor arbejdsgivere

Medarbejdere med behov for samtaleterapi eller coaching får et mere effektivt forløb med hurtigere og bedre resultater. Vi anvender smarte og ressourcebesparende værktøjer og tager hånd om medarbejder og administration af samtaler - ét website og én samlet faktura. Dine medarbejdere får frit valg af behandler og kommer hurtigt tilbage på arbejde. GoMentor gør det let for arbejdsgivere at leve op til Arbejdstilsynets krav.

GoMentor kan hjælpe med følgende pakkeløsninger

(disse produkter er ikke længere aktive. Kontakt os for at høre om andre muligheder)

Psykisk krisepakke

Giver arbejdsgivere mulighed for at få akut krise- psykologisk assistance ved alvorlige hændelser. Får også en psykisk kriseplan.

Læs mere

Psykologisk Rammeaftale

Gratis aftale – hvor du som arbejdsgiver selv fastlægger rammerne for medarbejdernes samtaleterapi - fx problemtype. Medarbejderne får frit valg blandt mere end 300 mentorer inden for rammerne.

Læs mere

Psykisk Førstehjælp

Et krisepsykologisk beredskab for virksomheder, der giver mulighed for at få akut krise- psykologisk assistance ved alvorlige hændelser.

Læs mere

Psykisk Trivselstjek

Forebyg psykisk nedslidning og tag temperaturen på organisationens og medarbejdernes psykiske trivsel. Find aktiviteter, der bør arbejdes med i virksomheden.

Læs mere

Virksomheder der har benyttet GoMentor

My Travel Doc er en international og virtuel lægeservice, der tilbyder online lægebehandling og undersøgelse til danskere, der har brug for hjælp under rejser i udlandet. Det hænder ofte, at der er brug for psykologbistand til vores patienter i udlandet, og her bruger vi altid GoMentor, der har online psykologer tilgængelige 24/7.

Mikkel Mortensen, Healthcare Manager, My Travel Doc

Vi havde brug for en professionel samtalepartner til en af vores ledige, der kæmpede for at blive klar til arbejdsmarkedet efter nogle svære oplevelser. Borgeren kontaktede selv GoMentor for at få vejledning i forhold til at finde den rigtige, hvor kemien skabte de bedste forudsætninger for positiv udvikling. Efterfølgende afklarede Karrierestedet det praktiske med GoMentor og alle havde en god oplevelse.

Maria Bach, AMC Karrierestedet Københavns Kommune

Mange medlemmer er uafklarede om deres fremtid lige efter en fyring, og ved ikke hvor de skal gå hen med deres problemer. Hos GoMentor får de adgang til en bred vifte af samtalepartnere, der kan hjælpe dem videre. Det handler meget om, at fyringen ikke må sætte sig som et traume, og gode samtaler kan bearbejde oplevelsen og få tingene til at falde i hak på en ordentlig måde, så medlemmet bliver klar til et nyt job

HK i Ringsted

Efter et voldsomt røveri med fysiske overfald og våben i vores butik, havde vi akut brug for psykologhjælp. Vi kontaktede GoMentor og i løbet af få timer havde vi en erfaren krisepsykolog på stedet, der kunne stå for kriseintervention. GoMentor fandt også psykologer til den efterfølgende behandling af de psykiske arbejdsskader som røveriet havde medført.

Expert butik

Miracle havde en værdsat medarbejder med uerstattelig kompetence og erfaring. Samme medarbejder havde også psykiske problemer, der gik udover arbejdsindsatsen. GoMentor fandt en professionel samtalepartner, der kunne skabe ro omkring medarbejderen og hjælpe ham tilbage på det rigtige spor.

Lasse Christensen, CEO Miracle A/S

En medarbejder i Saxo Bank stod ved en karrieremæssig skillevej, hvor balancen mellem privat- og arbejdsliv var i spil. Et forløb med en mentor fra GoMentor gjorde medarbejderen i stand til at prioritere og frigav flere ressourcer til at skabe resultater for Saxo Bank. En beskeden investering med stor effekt.

Louise Lambert Nielsen, Executive Assistent Saxo Bank

En mangeårig medarbejder stod pludselig i en akut krisesituation, der krævede hurtig indsats. Som abonnent på GoMentor Krisepakke fik vi hjælp til den første ledelsesmæssige håndtering af krisen. God vejledning og uddannelse gjorde os i stand til at give den rigtige psykiske førstehjælp. Hurtigt blev aftalt tid med en psykolog, og den traumatiske oplevelse blev behandlet. Den effektive hjælp fra GoMentor fik ledelsen til at fremstå stærkt og medarbejderen kom hurtigt tilbage på arbejde uden større eftervirkninger af hændelsen.

Søren Christiansen, Partner hos Insourze

Et par elever overværede et trafikuheld med personskade og blev hårdt ramt af det. Vi kontaktede GoMentor Krisetelefon og fik både hjælp til den psykiske førstehjælp og fik en krisepsykolog på stedet i løbet af få timer. Det let, hurtigt og effektivt. Vi kom til at fremstå som eksperter i kriseledelse

Saskia Bisp, TV Glad Fagskole Ringsted

Fanefjord havde akut brug for en psykolog, der kunne arbejde med en beboers vrede og de oplevelser, der lå til grund for beboerens voldsomme adfærd. Fanefjord kontaktede GoMentor og fik hurtigt forbindelse med psykologer med ekspertise på området. Et godt forløb kræver god kemi, og heldigvis var der en af psykologerne, der passede godt til beboeren.

Fonden Fanefjord

Ring på tlf 53 73 21 65 og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.