Allan Kristensen - Psykoterapeutstuderende, Terapeut

Allan Kristensen

Psykoterapeutstuderende, Terapeut

København K

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat til studerende og ledige 300 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat til studerende og ledige 250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 15 63

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til min profilside

Søger du hjælp til ubalance i livet, forhindringer eller bekymringer der nedsætter din livskvalitet, eller personlig udvikling? Så tilbyder jeg terapeutiske samtaler som hjælper dig på vej til den du gerne vil være.

Prisen er reduceret frem til min eksamen i juni 2017.


Individuelle samtaler

Der kan være mange grunde til at vælge at gå i terapi. Det kan være at du oplever øjeblikke i dit liv, hvor du kan have behov for professionel støtte og hjælp, til at håndtere de følelser og tanker som nedsætter din livskvalitet lige her og nu.


  • Her er nogle af de grunde hvor du kan overveje at gå i terapi:
  • Det kan være svært at finde balance i livet pga. for meget arbejde, overtræning eller andet
  • Du kan være ramt af en pludselig opstået livskrise, hvor du har behov for professionel støtte til klarhed og indsigt
  • Du kan have været udsat for en traumatisk begivenhed, der har efterladt et voldsomt indtryk på dig
  • Du kan have et ønske om forandring og klarhed
  • Måske du oplever, at der er uhensigtsmæssige mønstre i dit liv, der gentages igen og igen - og som spænder ben for dig i at leve dit liv fuldt ud

 

Jeg tilbyder dig et fortroligt rum og med empati og nærvær finder vi frem til afklaring af din vej til forbedret livskvalitet.

 

Gennem terapeutiske samtaler kan du opleve at få øget klarhed, en større viden om dig selv og de mønstre der ligger til grund for det liv du lever og de valg du træffer.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil vide mere om terapien eller mig. Du kan ringe til mig eller sende mig en besked.

 

Om Allan Kristensen

Jeg har gennemført 4 års Psykoterapeut studie på København Gestalt Institut i 2016. Udover min private praksis, arbejder jeg som frivillig individuel terapeut i TUBA som tilbyder terapi og rådgivning for børn og unge af alkoholmisbrugere. Jeg har unge mellem 18 og 30 år i terapi.

 

Jeg er født i 1963 og med en uddannelse inden for elektro mekanisk udstyr har jeg arbejdet som international service specialist i mere end 20 år. Ud over det tekniske arbejde har jeg undervist mange teknikere i det udstyr som jeg har været service ansvarlig for. Det var især arbejdet med mennesker som var min interesse og da jeg var løbet ”træt” i tekniker jobbet besluttede jeg mig for at der skulle ske noget nyt. Jeg startede på psykoterapeut uddannelsen for at blive klogere på mig selv og det blev her meget klart for mig at jeg havde behov for at skifte karriere – og at jeg havde en evne til at hjælpe andre.

 

Jeg bor i Storkøbenhavn og afholder mine samtaler i København K, lige ved Nørreport Station.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.