Panikangst

Nervøsitet og angst er normale, sunde følelser der typisk opstår i stressede situationer. Alligevel vil nogle opleve intense perioder med angst – panikanfald – der kommer pludseligt og uden nogen grund, og efterlader en ude af stand til, at foretage sig noget. Symptomer på panikangst inkluderer sveden, øget puls, en voldsom frygtfølelse, svimmelhed samt andre fysiske og psykiske problemer. Faren ved panikangst er, at det kan begynde at overtage ens liv, og føre til flere, mere alvorlige mentale lidelser, hvis ikke man får behandling. Efter at have taget et kig på nogle af symptomerne på panikangst, vil vi vise dig hvordan online terapi via GoMentor.com måske kan hjælpe dig. Her er først lidt yderligere informationer. 

Symptomer på panikangst

Det primære symptom på panikangst er gentagne tilfælde af panikanfald. Dette medfører typisk en øget puls, besværet vejrtrækning samt andre fysiske og psykiske problemer. Frygt og nervøsitet i voldsomme mængder er også en følgevirkning af denne lidelse. Nogle vil opleve endnu værre fysiske symptomer så som skælven eller ukontrollerbar rysten i forbindelse med panikanfald. Det er forskelligt i hvilket omfang disse symptomer påvirker en, men overordnet set, vil personer der lider af panikangst opleve nogle eller alle de nævnte symptomer, som regel ud af det blå og på upassende tidspunkter. Dette kan medføre frygt for, at bevæge sig udenfor samt andre problemer. Før panikangst ryger ud af kontrol, er det vigtigt at undersøge de forskellige behandlingsmuligheder. 

Behandling af panikangst

Online terapi via GoMentor.com kan være en mulighed for dig, hvis du lider af panikangst. Ved at kombinere vores tilknyttede terapeuter, der er specialiserede indenfor sådanne lidelser med Internettets kommunikationsmuligheder, tilvejebringes en komplet behandlingsmulighed, der er let at få adgang til – når du har brug for det. Panikanfald kan have enormt negativ indflydelse på ens liv, og det er derfor det er så vigtigt at få hjælp. Online behandling via GoMentor.com, kan tilbyde vejledning fra professionelle terapeuter, samt moralsk støtte fra gruppeterapi, med andre der er i lignende situationer. 

Definition af Panikangst

Panikangst er en angstlidelse der forårsager voldsomme panikanfald, der kan have både fysiske og psykiske symptomer. Tegn på panikangst tæller bl.a. panikanfald der indebærer frygt, nervøsitet, øget puls og sveden. Behandling for panikangst kan opnås gennem psykoterapi.

Symptomer på / Grunde til Panikangst 

  • Pludselig frygt
  • Pludselig nervøsitet
  • Sveden
  • Øget puls
  • Svimmelhed
  • Besvimelse
  • Kuldegysninger
  • Hedeture
km fra

Find hjælp til Panikangst

Birgitte Grønbech Sonja Germundsson Anne Leile Kammille  Essther Liv Johns

Del dette oplæg med dine venner og netværk