For tidlig sædafgang

også kaldet Præmatur Ejakulation

Når en mand har problemer med at udskyde udløsning og orgasme under samleje kan dette tyde på problemer med præmatur ejakulation. De konkrete årsager til præmatur ejakulation er ikke kendte, men der er en alvorlig risiko for, at andre emotionelle problemer kan udvikle sig som konsekvens af dårlig seksuel præstation. Parforholdsproblemer er også ofte til stede med dette problem. Fordi nogle mænd er tøvende med at tale om deres problemer, har vi lavet online terapi for præmatur ejakulation og andre seksuelle dysfunktionaliteter via GoMentor.com. Før man beslutter sig for den bedste vej at gå, er der her nogle fakta om præmatur ejakulation, som måske kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Årsager til præmatur ejakulation

Der kan være nogle fysiske årsager til denne seksuelle lidelse, inkluderer øget følsomhed omkring penis, men for de fleste er det en kombination af emotionelle faktorer faktorer som kan forårsage dårlig seksuel præstation. Problemet er at når det sker en gang er det let for mænd at miste modet og troen på dem selv, hvilket kan gøre problemet værre over tid. Skam og andre følelser kan også spille en rolle i præmatur ejakulation, ligesom det er tilfældet for angst og andre mentale lidelser.

Symptomer på præmatur ejakulation

Det mest åbenlyse tegn på denne seksuelle dysfunktion er den faktiske præmatur ejakulation. Dette er et personligt emne som ikke bliver opdaget af mange. Andre tegn på præmatur ejakulation er bekymring om problemet og endda seksuel aversion hos nogen. Når problemet ikke kan håndteres, beslutter nogen mænd at opgive sex for at undgå pinlige situationer. Dette er sørgeligt, fordi der er mange behandlingsmuligheder tilgængelig.

Behandling af præmatur ejakulation

Mens der er flere fysiske behandlinger, der kan afhjælpe præmatur ejakulation, er det vigtigt at få god information og vejledning om hvordan man kan håndtere lidelsen. Dette er grunden til vi har tilknyttet uddannede terapeuter som specialiserer sig i denne og andre seksuelle lidelser her hos GoMentor.com. Der er tricks man kan bruge til at forlænge tiden inden mandligt orgasme inklusiv at klemme penis, bruge følsomhedshæmmende creme eller endda bruge et kondom. Dette kan afhjælpe nogle af de fysiske symptomer der kan opstå er det også vigtigt at tage hånd om årsagerne af denne lidelse samt de emotionelle problemer der følger med. Dette er grunden til at vores online psykoterapi er så kraftfuld.

Definition af Præmatur Ejakulation

Præmatur ejakulation er når en mand opnår orgasme før de eller deres partner ønsker at det skal ske. Sædvanligvis sker dette indenfor et minut efter vaginal penetrering. For mange mennesker er psykoterapi en effektfuld del af enhver behandlingsplan til håndtering af præmatur ejakulation.

Symptomer på / Grunde til Præmatur Ejakulation

  • Ejakulation indenfor et minut efter vaginal penetrering
  • Manglende evne til at forsinke ejakulation under samleje
  • Seksuel aversion
  • Bekymringer
km fra

Få hjælp til For tidlig sædafgang

Kæmper du med For tidlig sædafgang? Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Bettina Østrand Tove Lindemann Neela Maria Sris Annette Jensen
Prøv online terapi gratis i 3 dage

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.